Od dana 01.05.2015 u cilju razmjene iskustava, informacija i znanja forum je djelomično dostupan i neregistriranim članovima!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
buraz vozio sam svakakvih auta sad da ti nenabrajam,znaci u vecini jako dobre aute,a ako mi vjerujes juga nikad nisam vozio,u RS slabo bas ima zastavinih vozila za razliku od Srbije,a nije mi jasno zasto si uzimao rovera kad ti sad toliko ne valja??? valjda ti je neko morao reci kakvo je to auto??? ja dok sam radio u Sloveniji,igrom slucaja sam kupio rovera 414 zato sto je bio jeftin,trebao mi je auto samo da mogu se prevesti do kuce,i kad sam vidio kakav je to auto,njega sam prodao zato sto sam napustio slo,i opet sam uzeo rovera 400na domacim tablama. po meni su roveri sasvim ok
Ajd vidim da su se svi uhvatili ventilacije pa cu malo o njoj. Naime, jos prije 2 godine primjetio sam kako cesto po zimi i kad pada kisa moram koristiti klimu za odmagljivanje. Pretpostavio sam kako je problem u filteru ventilacije i otisao kod frenda u trgovini autodijelova da mi naruci. Tu je slijedilo izdenadjenje; rover 600 - auto srednje klase nema filter unutrasnjosti.Nisam bas vjerovao katalogu pa sam odlucio raskopati ventilaciju i fakat; nema filtera! Ok, znam da bi bilo dobro da ga ima pa sam odlucio improvizirati i napraviti ga. Kad sam raskopavao plastike da bi dosao do povoljnog mjesta, par kopcica je popucalo. Uzet cu primjer Opel Omege iz '93 kojoj sam raskopao cijelu konzolu da bi ugradio CarPC i nisam slomio nista.Btw... i nakon ugradnje filtera auto i dalje magli bez klime, tako da nisam napravio nista osim potrosio dodatnih 400kn na nove plastike jer ne volim skripanje polomljenih :(Slazem se da su roveri jeftini i kako ne treba za tu lovu ocekivati savrsen auto, no kao novi bili su prilicno skupi. 25-tica je 2003. godine kostala preko 20 000 eura a 45-tica s nekom opremom oko 25 000.
Ne trebaš neznam koliko hladiti auto upališ klimu na par sekundi po potrebi i stakla su odmah odmagljena,sa toplim zrakom to traje dosta duže,a čim se odmagle stakla prebaciš na grijanje.Da li ti je poznato da na novijim autima čim se stavi puhanje na šajbu, pali se kompresor klime.Razlog tomu je što klima odvlažuje zrak. I činjenica je da se šajba odmagli za 10 sekundi.