Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja bih samo dodao, koliko para toliko i muzike..Lepi su i to je sve što taj auto nudi...Imam 45 16 16v iz 2003 god. Spisak mana je podugačak...za nekih 1000 evra više, se ipak može pazariti puno kvalitetniji auto. Kada pogledaš sve rizike i zajebancije, koje prate vlasnike rovera, isplati se dati i malo više love i preskočiti rovera...O tome koikio mu brzo pada cena i koliko ga je teško kasnije nekome uvaliti, bolje i da ne pričam... U svakom slučaju, Rover never again...
Citat: AlexBg - Siječnja 14, 2010, 03:50:01 poslijepodneJa bih samo dodao, koliko para toliko i muzike..Lepi su i to je sve što taj auto nudi...Imam 45 16 16v iz 2003 god. Spisak mana je podugačak...za nekih 1000 evra više, se ipak može pazariti puno kvalitetniji auto. Kada pogledaš sve rizike i zajebancije, koje prate vlasnike rovera, isplati se dati i malo više love i preskočiti rovera...O tome koikio mu brzo pada cena i koliko ga je teško kasnije nekome uvaliti, bolje i da ne pričam... U svakom slučaju, Rover never again... Ovo me malo iznenadilo za R45 nisi javljao te ozbiljne mane?! koliko se sjecam dobio si ga za sitne pare , možeš li bar navest koje su to mane i koji bolji auto mozes kupit za 1000E više?
Citat: Bik - Siječnja 21, 2010, 01:59:58 poslijepodneCitat: AlexBg - Siječnja 14, 2010, 03:50:01 poslijepodneJa bih samo dodao, koliko para toliko i muzike..Lepi su i to je sve što taj auto nudi...Imam 45 16 16v iz 2003 god. Spisak mana je podugačak...za nekih 1000 evra više, se ipak može pazariti puno kvalitetniji auto. Kada pogledaš sve rizike i zajebancije, koje prate vlasnike rovera, isplati se dati i malo više love i preskočiti rovera...O tome koikio mu brzo pada cena i koliko ga je teško kasnije nekome uvaliti, bolje i da ne pričam... U svakom slučaju, Rover never again... Ovo me malo iznenadilo za R45 nisi javljao te ozbiljne mane?! koliko se sjecam dobio si ga za sitne pare , možeš li bar navest koje su to mane i koji bolji auto mozes kupit za 1000E više?DA uzeo sam ga 5100 evra ....i do sada nisam imao za oko 5000 km koliko sam sa njime prešao, nikakve kvarove , čeka me zamena seta kuplunga (visoko hvata i poprilično je tvrdo kvačilo), ali obzirom da sam ranije vozio Audi 4, Rover po svim voznim i ostalim karakteristikama ,mu nije dorastao. Negde sam na nekom forumu ovde izneo ono što mi na njemu ne odgovara( muislim da sam i ja sam pokrenuo to pitanje kako bih čuo i ostale vlasnike).Za oko 6000 evra se može nabaviti u Srbiji (npr.Audi 4, ili Toyota Avensis iz 2001- 2002 god.),mislim da Rover ipak nije dorastao tim kolima.Najviše od svega me nervira:Neudobna sedišta(loše drže telo, ili bolje reci, uopšte ga ne drže u krivinama, zamaraju, (od BG - Budimpešte su mi "pukla leđa" i ako je 95% auto put)Neprecizan menjačVeliki krug okreta( Audi ima bar 25% manji)Slabo ubrzanje(možda je to posledica istrošenog kvačila,još nije počelo da proklizava)Loš kvalitet plastike u kokpituMalo prostora za noge na zadnjim sedištimaNepreglednost pozadiPoložaj pepeljare(pošto sam pušač, to me izluđuje non hahaha)Loše rešena ventilacija ( to sam primetio sada, zimi, kada se magle prozori)Sve u svemu popriličan broj "tupavih" nedostataka za tu klasu vozila ....
interesantno je kako su nam misljenja skoro ista dizel 75ica