Dobrodošli na forum roveraša.Prije bilo kakve aktivnosti na forumu obavezno pročitajtePravila foruma!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nije ti krivo ništa drugo na motornu,nego to da ne ma rovera benzinca kojem dihtung zdrži više od 50000km,pogotovo ak ga voliš malo popeljat,takva im, je bolest,dihtunzi su ti dobri i kod tokiča i kod kreše,samo nemoj šparat i uzmi nove šarafe za glavu,ta ni ne pokne koji stari kod stezanja...kod brušenja glave napomeni majstoru da je glava već bila brušena da je pre ne zbrusi,onda se dogodi da nabije preveliku konpresiju i motor lupa i nemirnije radi,i moše se dogodit da bubne po ventilima,blok nemoj dirat,samo provjeri da nije popigan,ak je nikakvo brušenje ne pomaže.
Gle,ili stavi sve stare(što ti ne preporučujem)ili sve noveNikako mješati stare i nove
ja sam stavio stare serafe al opet ja nisam placo ruke tak da ak pusti pusti da sam imo love stavio bi nove.Mogu se oni mjerit ak su duzi od 378 mm onda obaveznomoraju ic novi, al preoporucnjivo je i da svaki put idu novi.Ja ih nisam mjerio nego sam ih samo razmjesto da nebudu na istom mjestu al preporucam ti da ih mjenjas.Jer ti je to 1500 kn ak ti opet krepa.
ma samo ti stavi stare, niš se nebu dogodilo, samo se nemoj čudit kad ti majstor opet veli da prodaš zverku!