Dobrodošli na forum roveraša.Prije bilo kakve aktivnosti na forumu obavezno pročitajtePravila foruma!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Glete ljudi nemora uvjek bit da neki copy dijelovi nevaljaju,a u biti uz dobra poznanstva sve se da lako i kvalitetno nabavit kao npr. za semeringe i lagera najbolje vam je otic u lager komerce jer ja sam prije par dana promjenjivao semering na getribi desne poluosovine i decki su mi dali semering koji je bolji od orginala kaj je na njemu jer semering ima dvije gumice jednu unutarnju i jednu vanjsku a kosta 64 kn i zasad jos nije propiso tako da sto se tice semeringa i lagera moje misljenje je da odete tamo a kolko sam skuzio imaju i zubcanike u prodaji A sto se tice Rovera ko auta da nevalja nebi ga ljudi vozili ,a znam dosta ljudi koji su prodali svoje Rovere pa im je kasnije bilo jjjjjjaaaaaaaaaakkkkkkkkkkoooooooooo zao :(
mislim prvo, sto znaci opca politika poslovanja...? ...nejasno!
naime, ne mora biti da je rover izmislio taj dio pa da ne moze biti drugo nego original, ali - imati takvu drskost pa misliti da ce zaradivati na originalnim dijelovima...kao da su izmislili toplu vodu, kao da se toga nitko prije nije sjetio...hm...postoji i puno suptilniji nacin da se to provede u praksu...jer sad kao rezultat imamo dvije stvari :1) nedostupni i skupi originalni dijelovi pa svi kao rezultat pljuju po roverima i 2) zamjenski dijelovi kineza i ostalih copy-pastera zbog kojih se ubrzo opet kvare auti pa svi pljuju po roverima...zakljucak : puuuuno pljuvanja po roverima...
Posto i ja imam rovera,vec 3.5 godine trazim zanimljivosti o ovom proizodjacu automobila....Ja sam ovo negde procitao na netu.Rover je propao zato sto kada je izasla 75-ica,bila je mnogo bolja od bmw-ove serije 5.Zato je bmw hteo da ogranici 75-icu sa prigusenim dizel motorom od 116ks a ne 136 kao sto je ugradjivan u 320d/520d modele...Sledeca stvar protivio se roverovom 2.5 v6 motoru koji ima oko 180ks(stock)-kako treba izbaciti taj motor i ugradjivati redni motor sa 4 klipa.(made in bmw)To je bio pocetak propasti,onda je bmw prodao rovera za neku mizernu sumu...Posto rover nije imao nove modele samo je izbacio malo osvezene modele 25.45.75... morao je da smisli nesto "novo" Fabrika rover je kupila neki mali autic od Fabrike TATA(made in india)i lepila samo znak Rover-odnosno model:CITY ROVERKako je kvalitet bio uzasan,ljudi nisu hteli da ga kupuju,pored toga losa politika i los marketing doveli su vec "posrnulog diva" do propastiJa sam tako procitao ako ima neko nesto da doda ili da me ispravi,svaki komentar je dobrodosao
Citat: Chess - Listopada 11, 2007, 01:28:20 prijepodneA sta, oso ti remen, a ventili, glava i to?? Ili si uspio ugasiti prije nego je bilo "bliskog susreta izmedju klipova i ventila"