Od dana 01.05.2015 u cilju razmjene iskustava, informacija i znanja forum je djelomično dostupan i neregistriranim članovima!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...iz DU u OS???!?!?!!??Ili sam ja nesto krivo kapija?
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEOnaj Rover 620 NIJE PATKA nego vjerojatno ja to nisam išao na pravo mjesto, zvao me lik pita tko ga je zvao s tog mobitela, ono tko si ti?!u biti, auto je R620, 1998.g. 2.0 motor, 105 KS, dizel (ne znam jeli s turbinom), uvezen je iz Njemačke, nije registriran ali se može registrirati jer ima sve papire koje treba imati. pitao sam za bivšeg vlasnika tko je, ali nisu htijeli reć, osim da nije bilo ponuda na početnu cijenu 21 544,51 kn, a da bi mu prava prodajna cijena bila oko 24 000 kn. Ajde to + registracija 4 000 kn + servis za svaki slučaj još toliko, 30 000 kn za to... biti će opet na javnoj dražbi za 15-20 dana
šta će mu taj konop dole, da ga nisu vukli naokolo, možda orali s njime? (pa ne bi bilo čudo jeli dizel ili nije)
nisam delal u accl,al sam doma nasuprot njih,tak da sam videl sve i svašta,prvog rovera i sam kupil rabljenog kod njih 220sdi 77 kw,tl 7,imal je sve kaj može imat,prodal sam ga sa 260000 km i još danas vozi bez popravka motora,tam sam i upoznal par mešrti,a znaš da oni uvijek ima dijelova koji ti trebaju...a mane,brenze i ruge stvari su i ovak potrošni materijal kad se malo brže voziš,ja menjam diskove kad i ulje...