Imam jedan majušni problemčić sa čeličnim cijevimaa za gorivo i kočnice koje idu ispod auta. Naime, tolko su zahrđale da su počele puštati. Zapravo, pustila mi je samo ova dolazna od goriva, al ostale su jako blizu potpunog raspadanja.
Slučajno je naletila mogučnost da stavim rosfrajne, pa reko, ajd da se primim posla pa nek auto sprhne al da se vidi luksuz!

Snimam ja malo oko auta i gledam što treba skinuti. Prvo, zaštitna plastika. Naravno, potrgam sve kopče... Gledam, i rezervoar mora dolje. Reko, to ću kasnije. Gledam dalje, i prednji most mora dolje. Ĺ ta ću sad, uzmem ključeve u ruke i primim se posla. Naravno, gedorama neide. Maznem ja podužu polugu na ključ, opet neide! Ĺ arafi ni mic! Odem ja do obližnjeg majstora i posudim pneumatski udarni pištolj i uspijem skinuti sve šarafe osim dva. Ove zaokružene na ovim slikama:

Na kraju je ispalo da su popucali varovi na maticama s unutarnje strane lima! tup

tup

Jel netko imao sličan problem??? Kolko auta moram raskopati i raspiliti da dođem do tih matica?