Autor Tema: Pustanje vode kod suvozacevih nogu (R200)  (Posjeta: 11364 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

beast

• Gost
Odg: Pustanje vode kod suvozacevih nogu (R200)
« Odgovori #15 : Studenoga 12, 2008, 05:52:20 poslijepodne »
mozda se smece nakupilo u kanalima ispod sajbe
pa netoci pored blatobrana nego u kabinu
uglavnom ja sam napiso kak sam ja svoje rjesio

tomislavstefanic

• Gost
« Odgovori #16 : Studenoga 12, 2008, 06:51:03 poslijepodne »
Cekaj, ako sam te dobro skužio ti si to sredio sa tom trakom? Ako ti nije bed stavit sliku di se tocno vidi šta si napravio. E i di si nabavio tu traku? Isplati se probat!

walbandon

• Gost
« Odgovori #17 : Studenoga 12, 2008, 10:49:04 poslijepodne »
cek, sta to crijevo postoji i na autima bez sibera, ti kanali?

zmaj

• Gost
« Odgovori #18 : Studenoga 13, 2008, 12:11:32 poslijepodne »
hm za bunker je moguce da ti negdje poklopac ne nasjeda dobro na brtvu ili se u onim kanalima(vodilicama pored) nakupilo lisca ili sta ja znam pa ti se malo vode nakupi i ude u bunker...ali to bi primjetio.
meni nepusta nigdje osim kad mlazom vode istjeravam to lisce iz tih kanala,ali to nisu bas kisni uvjeti :D onda malo prelije ali interesantno samo na desnoj strani i to di je najveca krivulja...
a sad kako voda dospije ispod sica?jedino mi pada na pamet ona ventilacijska cijev,neznam di bi jos mogla ic...
hm ili one rupe u podu ako su ti cepovi skinuti pa kad auto prede preko neke lokve da ti zapljusne ispod pa da tapicirung povuce vlagu....
za naprijed je moguce i da u samim vratima se zacepe one rupice pa da na neki james bond nacin ta voda
prebaci u kabinu :D

drndo

• Gost
« Odgovori #19 : Studenoga 16, 2008, 08:26:40 poslijepodne »
Ja ispod vozackog sica vise nemam vodu, problem se misteriozno rijesio sam od sebe. To me toliko zivciralo jer dok sam je imao, to su bila jezera, uzasno je smrdilo i ko sto je neko ranije primjetio, mogo si ribice uzgajat. Vise puta sam miniwashom zaljevao auto i sva mjesta gdje sam mislio da bi mogao biti problem, zavlacio se pod auto, dizao tepih, vadio sjediste i nikad nista nisam utvrdio, sve suho. I onda se problem jednostavno prestao pojavljivati, "suh" sam skoro godinu dana. Ali prema Marfijevom zakonu, to naravno nije cijela prica. Sad imam vodu u gepeku! Nisu bas jezera, ali osjeca se vlaga do te mjere da je ona sperploca na dnu gepeka strulila na jednom dijelu. Naravno, ni ovdje nisam utvrdio izvor. Sad vec pomisljam da je u pitanju kondenzacija.
Inace, jednom sam na fiatu imao slican problem, utvrdio sam da je uzrok crijevo za pranje zadnje sajbe, na jednom mjestu je pustalo vrlo malo ali dovoljno da se nakuplja vlaga. Ne znam kuda ono prolazi na 25ici?

Offline srecko1310

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški
« Odgovori #20 : Studenoga 16, 2008, 09:30:49 poslijepodne »
I meni je bila voda  u gepeku (R75) i to puna ona rupa di stoji  rezervna guma,skinuo sam oba zadnja svijetla i stavio silikon.od tad vise nema problema.jedino vidim da mi dosta vode ulazi u vrata izmedu one vanjske gumice i stakla.ona gumica kao da opce ne dihta! ??? 
sis vic pacem para belum

tomislavstefanic

• Gost
« Odgovori #21 : Studenoga 16, 2008, 10:54:08 poslijepodne »
Evo nakon današnjeg zalijevanja auta sa svih mogućih strana došao sam do zaključka da najvjerojatnije one brtve na stražnjim svjetlima ne rade baš svoj posao pa sam skinuo svjetla i između brtvi uvalio nešto slično silikonu pa ćemo vidjeti kod slijedeće kiše da li je to rješilo problem.
Ĺ ta se tiče vode ispod vozačevog sjedala (najnovije otkriće je da je ima i ispod suvozačevog :o ), dobio sam informaciju da je to vjerojatno voda iz bunkera koja se pri kočenju ili na nizbrdici jednostavno izlije ispod zadnjeg sjedala u kabinu. Zvuči logično i baš me zanima šta će bit kod slijedeće kiše ??? Iskreno se nadam da će ovaj zahvat rješiti problem jer mi auto pomalo počinje sličiti na bazen. Dakle, nakon slijedeće kiše javim kako je prošlo, a tko ima sličan problem neka si to pogleda jer bi moglo pomoći.

zmaj

• Gost
« Odgovori #22 : Studenoga 16, 2008, 11:29:42 poslijepodne »
a da zavrijeme ako je to moguce skines cepove,da taj visak vode izade...
ps to mi nikad nebi palo napamet ali definitivno je moguce(voda iz bunkera)

Roveraši.org

« Odgovori #22 : Studenoga 16, 2008, 11:29:42 poslijepodne »