Autor Tema: Daljinsko otključavanje/zaključavanje  (Posjeta: 14365 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

sule

• Gost
Odg: Daljinsko otključavanje/zaključavanje
« Odgovori #45 : Studenoga 19, 2007, 02:46:33 poslijepodne »
bolje ne kupuj rabljene daljinske,makar bili i orginalni,jer se može dogoditi kad su kodirani jedanput za jedan auto nemogu se kodirati više za drugi,u austriji ti je novi orginalni oko 68-70 e,i moraš kad kod karla ukodirati,za ključ,kod dvojke je oko 10 e,za šesticu neznam,kad mijenjaš bateriju dobro gldeaj da je maxel ili duracel i da je dobra oznaka,možeš kupit istu,a da ne radi

Offline Mario_N

• Heroj Član
  • Spol: Muški
  • Rover 214Si '97 : SOLD
« Odgovori #46 : Studenoga 19, 2007, 03:06:05 poslijepodne »
Kaj se tiče baterija, preporučam (iz iskustva) GP-ove, dobre su ko Duracell-ke (ako ne i bolje) a jeftinije.
Nekad

sad

veki22

• Gost
Ostao bez daljinskog, kako dalje?
« Odgovori #47 : Studenoga 04, 2008, 02:15:56 prijepodne »
Dogodilo mi se da sam ostao bez daljinskog za rover 214si 97 godiste...i sad jedini nacin da udjem u automobil je da otkljucam vrata manualno rezervnim ključem ali tada ne mogu upalit motor (kad dam kontakt svira nekakav mali alarm). S rezervnim daljinskim pokusavam deaktivirati taj alarm, ali s njim nemogu nista iako sam probao sa tri baterije u njemu i opet neće..(poremećena frekvencija??). Kaže ovlasteni serviser da je nekih 100 eura novi daljinski, ali posto ja imam taj rezervni to mi se cini puno platit, a i ne vjerujem bas tim ovlastenim nekako, svaki put nabiju neku bijenu cifru za bilo sta..:-) zar se taj rezervni ne moze nekako sinhronizirat sa ECU-om pa da ne kupujem novi daljinski?? EKA code nemam jer je auto kupljen polovni ...ako mi neko moze rec samo moze li se EKA code dobit u negdje i po kojoj cijeni i pod kojim uvjetima? to samo da upalim auto...i drugo sta me zanima je moze li se ovaj rezervni daljinski naštimat da paše da postojeći ECU? ima li ko neko rješenje? ako možete pomoć nekim prijedlogom bio bi zahvalan :-))

zmaj

• Gost
« Odgovori #48 : Studenoga 04, 2008, 07:28:13 prijepodne »
ovo i mene zanima,jedan mi radi drugi ne,samo je prestao jedan dan,baterija je nova....

walbandon

• Gost
« Odgovori #49 : Studenoga 04, 2008, 10:46:01 poslijepodne »
http://www.roverasi.org/forum/index.php/topic,1008.msg13132.html#msg13132

znaci jedino je frka da trebas doci s autom tamo...
a, probaj sa tim rezervnim daljincem ono ucenje koda...ono, zaklj auto sa kljucem, otkljucas...stavis lkjuc u bravu das kontakt i pritsines 4 puta brzo zaklj ili otlkj tipku...

meni su jos bili rekli da mi u toj cijeni mogu i novi dlajinski naucit, ako ga kuim na otpadu, ali da morabiti od iste serije...i da bi trebalo moc..pa najbolje daljinac uzmes na dug i proas..ako radi, platis, ako ne radi, vratis;)

veki22

• Gost
« Odgovori #50 : Studenoga 05, 2008, 12:14:38 prijepodne »
Hvala, pokusat cu to sa 4 puta pa cemo vidit..al stvarno imam zamjerku na mehanicku izradu tog daljinskog od 214-ce, tako lako se odleme spojevi unutra, morao sam svaki mjesec ic do nekog elektoronicara da mi to popravlja na starom daljinskom, lagano frustrirajuce...jeli se to jos kome dogadja i kako sprijecit?? a imam i jednu pohvalu da ne budu samo nezgode...kupao sam se u moru 15ak minuta ovo ljeto sa daljinskim u dzepu i 2 sata nako toga radio je ko da nista nije bilo?!?! da ne bude da je roverova elektoronika totalna steta ;-)

Roveraši.org

« Odgovori #50 : Studenoga 05, 2008, 12:14:38 prijepodne »