Dobrodošli na forum roveraša.Prije bilo kakve aktivnosti na forumu obavezno pročitajtePravila foruma!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...pa sam zvao rocinu danas i kaze mi da dihtung dode oko 400 kn s tim da je bolji nego orginal...
a za brušenja glave, mislim da je žugčić u novoselcu jako dobra opcija, osobno ga poznam, i znam da ne fuša, ak buš trebal, zvrcni me pa cemo nekaj skemijat...
Citat: pixy - Lipnja 10, 2008, 05:22:49 poslijepodne...pa sam zvao rocinu danas i kaze mi da dihtung dode oko 400 kn s tim da je bolji nego orginal...jesi to iso kod onog lika kaj sam ti ja reko ?poslje tokica lijevo u kuci?
Ajd pogledaj u kakvom stanju su kanali u glavi kud prolazi rashladna tekućina, da nema možda naslaga hrđe u njima.
-samo da se nadovežem; eto danas sam cuo da je to "odlaženje dihtunga" glave samo posljedica neke druge neispravnosti, tj uzrok se krije u necem drugom. (to npr. moze biti rashladna tekucina, ulje, pumpa vode, zacepljen hladnjak, neispravan termostat...)
pa jel ima neka posebna metoda da se to procisti ili ispuse u slucaju da ima hrde ili neceg drugog? mozda to moze provjerit ovaj u novoselcu kad mu dam glavu na poliranje?