Autor Tema: Kopiranje ključa  (Posjeta: 9274 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Vedran

• Gost
Odg: Kopiranje ključa
« Odgovori #15 : Siječnja 31, 2008, 11:37:40 prijepodne »
@ vedran:  provjeri one male crne prekidace od vrata
mislis na mikroprekidac u vratima ili one crne prekidace sto signaliziraju da li su vrata dobro zatvorena?

walbandon

• Gost
« Odgovori #16 : Siječnja 31, 2008, 12:18:38 poslijepodne »
vedran...bit ce da te zahebava ultrazvucni senzor...
gigi...vidis kod mene je obrnuto..meni je kod u dlajinskom...a kljuc je obican...

Gigi

• Gost
« Odgovori #17 : Veljače 01, 2008, 12:02:24 poslijepodne »
Pa sta nisi sam rekao da ti je bio otiso onaj prekidac koji pali/gasi svijetlo u kabini, i da si ga uzeo kod Karla (240 kn)? Ce bit da je to to.

Koliko JA znam oni crni prekidaci sluze i za svijetlo i za alarm!

Gigi

• Gost
« Odgovori #18 : Veljače 01, 2008, 01:32:28 poslijepodne »
http://forums.mg-rover.org/showthread.php?t=228838

Pogledaj si tu za kljuc. Mozda mozes iskoristiti taj, pa da ti tip koji kopira kljuceve samo "ubaci/prekopira" kod unutra.

Vedran

• Gost
« Odgovori #19 : Veljače 01, 2008, 07:20:32 poslijepodne »
Pa sta nisi sam rekao da ti je bio otiso onaj prekidac koji pali/gasi svijetlo u kabini, i da si ga uzeo kod Karla (240 kn)? Ce bit da je to to.

Koliko JA znam oni crni prekidaci sluze i za svijetlo i za alarm!

Ma jok, taj prekidac mi je bio otisao prije nekoliko dana i odmah sam ga sad u utorak.
A ovo sa paljenjem alarma po ljeti mi se desava otkad imam taj auto vec par god.

zmaj

• Gost
« Odgovori #20 : Veljače 02, 2008, 08:30:42 prijepodne »

[/quote]
mislis na mikroprekidac u vratima ili one crne prekidace sto signaliziraju da li su vrata dobro zatvorena?
[/quote]

meni se dogodilo jednom kad sam krenuo na trening,usred voznje mi se upalilo svjetlo u kabini i ugasilo nakon nekih 15 sec,ja gledam koji k.... i zanemarim to...naravno kad je trening poceo,a auto je bio uredno parkiran(zablinkao 3 puta) poceo je alarm tulit ko blesav,svi odmah trce na balkone gledaju prema autu a ja trcim ko majmun da bi dosao 10m od auta i alarm se ugasi,ja ponovno otkljucam zakljucam i alarm pocne tulit,u tom trenu nisam imao ni vremena ni volje trazit problem pa sam iskljucio trubu  ;D
doma sam vidio da kad zalupim vratima,zazmirka crvena lampica i samo malo posmirglao kontakte u tom crnom prekidacu i nema vise beda...
ps to se dogodilo ponovno neki dan ali ovaj puta sa zadnjim lijevim vratima...
jednostavno kontaktici korodiraju i to je to....

Vedran

• Gost
« Odgovori #21 : Veljače 02, 2008, 05:38:50 poslijepodne »
Koja lampica zazmirka ona kod obrtomjera sto signalizira da li su vrata otvorena?
Vis nisam obracao na to paznju ???

zmaj

• Gost
« Odgovori #22 : Veljače 04, 2008, 09:56:51 prijepodne »
da da bas ta lampica,inace ti prekidaci nisu bas nesto antikorozivno zasticeni....

Gigi

• Gost
« Odgovori #23 : Veljače 04, 2008, 12:13:48 poslijepodne »
gigi...vidis kod mene je obrnuto..meni je kod u dlajinskom...a kljuc je obican...

Cek, i sta ako zakljucas sa daljinskim, a otkljucas sa kljucem - auto pocne tuliti??? ???

Gigi

• Gost
« Odgovori #24 : Veljače 04, 2008, 12:18:33 poslijepodne »
Koja lampica zazmirka ona kod obrtomjera sto signalizira da li su vrata otvorena?
Vis nisam obracao na to paznju ???

Da ona crvena u sredini. Inace, meni je bio otisao mikroprekidac (doslovno MIKRO) koji se nalazi u bravi od bunkera. Zahvaljujuci tome me zajebavao alarm, a i svijetlo u bunkeru bi ostalo upaljeno, pa bi mi kroz dan dva tri spraznilo bateriju. E da samo znate koji su to urarski poslovi sa tim MIKROprekidacem! grrr  >:(

Al to se isto da rijesiti, i evo vec 4-5 godina radi ok!

walbandon

• Gost
« Odgovori #25 : Veljače 05, 2008, 11:20:58 poslijepodne »
gigi..ne ne pocne tulit...ali mi j imob jos aktivan..znaci dok ne pritisnem na daljinskom, ne mogu upaliti auto..

Gigi

• Gost
« Odgovori #26 : Veljače 07, 2008, 01:12:34 poslijepodne »
Aaaah zoooo tako vec ima smisla  ;D

Lakonogi

• Gost
« Odgovori #27 : Veljače 08, 2008, 03:46:15 poslijepodne »
Probali smo napraviti kopiju kodiranog ključa za Rover 75, 99. godište. Aparat je očitao kod s originalnog ključa i uspješno ga kopirao na novi čip. Ipak, motor nije upalio.
U čemu je problem? Možda čip sadržava još neke podatke koje taj aparat ne prepoznaje?

walbandon

• Gost
« Odgovori #28 : Veljače 09, 2008, 09:56:07 prijepodne »
cekaj, nisi li rekao da si mjenjao motor...mozda ima veze sa centralinom..al, ako 1 pali, trebao bi i drugi..

zmaj

• Gost
« Odgovori #29 : Veljače 09, 2008, 10:15:59 prijepodne »
sta nisu kod i imobilizacija razlicite stvari....
mozda treba to sve rijesit....
nekuzim se samo lupetam u praznom ali mislim da ako otkljucam bez daljinskog nemogu upalit(provjerit cu kad budem isao s posla)

Roveraši.org

« Odgovori #29 : Veljače 09, 2008, 10:15:59 prijepodne »