Autor Tema: Trebao bi Splićane da mi kupe nesto kod tipa koji nabavlja komade pliiiiizzzz  (Posjeta: 1166 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gigi

• Gost
Nasao tipa u oglasniku(bio sakriven izmedju 7. i 8. stranice i ispao je van kad sam otvorio novine!  ;D) koji ima komade svega i svacega, bavi se nabavom polovnih komada.

Treba mi letva volana a ona trazi "samo" 1.100kn!!! Sta je super i malo tj. povoljno ako valja!

On kaze da moze slat, pa platim pouzecem, ili uplatim na njegov ziro pa mi posalje, al ne da mi se bas da me netko naguzi za Starcevica i Mazuranica.

Pa ako bi se nekome dalo malo istaziti sve to, a i mozda nekome jos trebaju nekakvi komadi.

Nisam pitao kako se tip zove, imam samo njegov br. moba 095/900 3774

SD1

• Gost
Odg: Trebao bi Splićane da mi kupe nesto kod tipa koji nabavlja komade pliiiiizz
« Odgovori #1 : Listopada 30, 2007, 11:24:40 poslijepodne »
vjerovatno je u pitanju hidro letva.
jesi u Zagrebu ?  ja šaljem hidro letve u ZG na reparaturu,
time se bavi  "Hidraulika Lucin", Zagreb, Oranice (kućni broj ne znam napamet),
cijena je obično 1200,00 kn, eventualno + 300,00 ako je kompliciranije, i daje garanciju,
to je puno kvalitetnije i sigurnije nego rabljena.

Gigi

• Gost
Odg: Trebao bi Splićane da mi kupe nesto kod tipa koji nabavlja komade pliiiiizzzz
« Odgovori #2 : Listopada 30, 2007, 11:43:55 poslijepodne »
E e e, aj daj pisi pisi!!

Jel to to?

Tvrka: HIDRAULIKA LUCIN, LUCIN DAVOR
Adresa: Oranice 16,10000 Zagreb
Telefon 1: 01/3885-302

Cesto sam u Zg, to je na Malešnici, zapadni Zg, Ilicom pa skoro do Vrapča?? Hidroletva?? Mislis da li imam servo? Da, hidraulicki da, nije elektricni!

Nesto mi radi klok klok, dok motam volan, pogotovo od kraja do kraja, recimo prilikom uguravanja u mali parking, ili kod uvlacenja u male ulicice. A i prilikom kretanja malom kruznim tokovima, pocnem motati volan, i odjednom "propadne" tj. 15-20 stupnjeva se okrece fuuul lako, pa opet okrece tesko tj. normalno i tako dalje...

Sta ti kazes?

SD1

• Gost
Odg: Trebao bi Splićane da mi kupe nesto kod tipa koji nabavlja komade pliiiiizz
« Odgovori #3 : Listopada 31, 2007, 09:52:03 poslijepodne »
da, to je to ! Davor Lucin. jedino što moraš negdje skinuti letvu, i odnijeti mu je. on ne skida s auta, radi samo reparature na stolu. pada mi napamet, ako ga se upita, možda ima nekog u blizini da za njega skida s auta ? najbolje ga je prvo nazvati, reći koji auto je u pitanju, i dogovoriti se.

ja sam prezadovoljan s kvalitetom, radio mi je svakakvih letava, od Alfi, Clia, BMW-a, najrazličitijih VW/Audija  pa sve do kutije servo volana (glave volana) Landrovera, do sad bez i jedne reklamacije.
smatram da je reparatura puno kvalitetnije riješenje nego kupovina rabljene letve, za rabljenu nikad ne znaš koliko je stvarno dobra.

Gigi

• Gost
Odg: Trebao bi Splićane da mi kupe nesto kod tipa koji nabavlja komade pliiiiizzzz
« Odgovori #4 : Studenoga 01, 2007, 01:26:27 poslijepodne »
E tenks!  ;)

Budem zvao pa javim kako je proslo.

Roveraši.org

« Odgovori #4 : Studenoga 01, 2007, 01:26:27 poslijepodne »