Autor Tema: Žaruljica pepeljare  (Posjeta: 2079 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rover600

• Gost
Žaruljica pepeljare
« : Listopada 05, 2007, 12:36:57 poslijepodne »
Jučer sam sat vremena pokušao promijeniti žaruljicu pepeljare. Postoji li način da to napravim bez da rastavim pola armaturne ploče?

Gigi

• Gost
Odg: Žaruljica pepeljare
« Odgovori #1 : Listopada 07, 2007, 07:24:57 poslijepodne »
Brzi pogled na RAVE i cini mi se da bi trebao prvo skinuti naslon za ruke, pa zatim cijelu sredisnju konzolu, tamo oko mjenjaca i pepeljare, pa klik zamjena lampice od 1,4W  ;D

Offline Bik

• Opći Moderator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
  • ex Rover 45 1.8 16v
« Odgovori #2 : Listopada 11, 2007, 07:54:15 prijepodne »
Ja ili nemam žaruljicu pepeljare ili je pregorila. Vec mi pun Q kad mi cura gasi cigaru od koljeno..  :P
Tko može saznati dali R45 uopce ima žarulju pepeljare i kako do nje doći  ??? , pokušao sam ali ne ide bez da rastavim cijeli kokpit..

Rover600

• Gost
« Odgovori #3 : Listopada 25, 2007, 04:01:57 poslijepodne »
Uspio sam bez da rastavljam cijelu armaturu....zaruljica je tesko vidljiva i iscupao sam je van pompocu kombinirki s zavinutim vrhom (skroz malih). veci problem je bio ubosti zaruljicu u grlo. odsarafio sam samo onaj desni saraf na armaturi kraj vozaceve desne noge. kleknuo sam i ugurao jednu ruku s stražnje strane pepeljare (ruku ispod plastike s vozačeve desne strane) i progurao jedan prst do zarulje. tim sam si prstom pomagao da zaruljica, koju sam imao u desnoj ruci, sjedne u grlo. cijeli je proces jako debilan i naporan.. izgubio sam jednu zaruljicu koja mi je ispala prilokom pokusaja uguravanja u grlo (pala je negdje ispod centralnog grebena) i prilicno sam si ogrebao dlan. htio bih upoznati hondinog inzinjera koji je smjestio tu zaruljicu na to mjesto....

Offline Chess

• Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #4 : Listopada 25, 2007, 11:18:37 poslijepodne »
isti problem sam opisao kod žaruljice u pretincu za rukavice!! Mater im dizajnersku! >:(

izgubio sam jednu zaruljicu koja mi je ispala prilikom pokusaja uguravanja u grlo (pala je negdje ispod centralnog grebena)
au, al će da te nervira kad počne u zavojima lupkati!!!
ex: 414 SLi 16v  ´95.

Roveraši.org

« Odgovori #4 : Listopada 25, 2007, 11:18:37 poslijepodne »