Autor Tema: Kupnja Rovera - komentari  (Posjeta: 23468 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Gigi

• Gost
Odg: Kupnja Rovera - komentari
« Odgovori #90 : Rujna 17, 2007, 07:38:11 poslijepodne »
E jebo te ti isto, mislim ono, kvaka ko kvaka, imas 7 verzija i to je to, mislim, sta bi trebalo svaki auto da ima samo svoju posebnu kvaku, iha, pa tek onda bi im (i) cijena bila paprena!  ::)

I ovako su cijene autodijelova kakve jesu, jos nam samo to treba...  ;D

bobo

• Gost
« Odgovori #91 : Rujna 17, 2007, 10:19:04 poslijepodne »
velim samo koliko su englezi prokleto lijen narod. sami su si krivi kaj im je auto industrija u banani.
a to kaj su im dijelovi skupi - i za to sam im milu mamicu nekoliko puta!

Gigi

• Gost
« Odgovori #92 : Rujna 17, 2007, 10:52:31 poslijepodne »
sami su si krivi kaj im je auto industrija u banani.

...dva brata proizvode iste aute, samo druga sminka i drugi znak na haubi, jedan drugome konkurencija, nisu nista drugo ni zasluzili nego da propadnu

hinko

• Gost
« Odgovori #93 : Rujna 22, 2007, 09:33:56 poslijepodne »
Moj auto proizvela je Rover Group u Ĺ vedskoj, pa se donekle tješim da lijeni englezi nisu direktno prčkali po njemu.

Alan Ford

• Gost
« Odgovori #94 : Rujna 27, 2007, 10:46:55 prijepodne »
ja bih ti osobno preporucio seriju 400 jer je omjer ulozenog i dobivenog predobar...bar mislim tako jer gledam po svom i ja sam zadovoljan,sad ovisi od osobe do osobe....npr. evo ti oglas iz plavog oglasnika:Rover 400, 1.6, 11/97.g., reg. 4/08.g., klima, koža, alu felge, abs, servo, garažiran, 22000kn ->mislim da ti 1.6 ima 82kw tj. moj ima toliko al je ovo noviji model (jedina razlika koju sam primjetio izmedu starog i novog modela su malo drugacija zadnja svjetla,sve ostalo isto) pa mislim da su snage motora ostale iste,ne trosi ti serijski preko 10 litara,bar ne bi smio...
ne da mi se sad uploadat slike pa pogledaj...google
Hej baš ovog sam ja uzeo. Za 20000 kn. Ĺ ta je je, ima svu moguću i nemoguću opremu - nije navedeno sva stakla na struju, centralno, daljinski - stvarno sve jedino offfffucano  >:( al je već bolje. Prešao 160000 motor kao suza  :D redovno servisiran, i za te novce plus kada dodam kompletno lakiranje cijelog auta i otklanjanje nedostataka biti će to oko 4000 € a za te novce neka mi netko pokaže auto te klase sa tom opremom i generalno uređen. 

ivor04

• Gost
« Odgovori #95 : Rujna 27, 2007, 11:25:27 prijepodne »
obavezno promijeni klinasti remen ako nije promijenjen,meni je na proslom roveru preskocio i sve sjebo (tj. ne meni,tjedan dana prije sam ga prodao i covjek mi se zalio pa sam mu platio popravak tak da racunam ko da se meni dogodilo :-\ )

lakiranje je dobra stvar jer ti usput sredi limariju i ta vanjska ostecenja,ja nikak da skupim pare za to  ;D

Alan Ford

• Gost
« Odgovori #96 : Rujna 27, 2007, 12:15:58 poslijepodne »
Remen mijenjan na 123000 km. Mislim da bi za sada trebao biti OK.

GĂśrtosing

• Gost
« Odgovori #97 : Rujna 27, 2007, 02:59:55 poslijepodne »
ako ćeš uštediti na lakiranju auta, pođi u Mostar (BiH), cijene su im od 2 500 do 3 500 kn komplet vanjsko lakiranje metalik boje s izravnavanjem svih neravnina i postavljanjem zaštite za limariju. Kvalitetno odrade posao, ja ti imam kontakt broj negdje zapisan, ali moram to pronać...

Dobro pregledaj auto ako je ofucano. Ako netko neodržava auto što se tiće siceva, unutrašnjosti i karoserije, ne bi bilo čudo da se tako odnosio prema onome ispod haube. Ja sam gledao jednog Rovera isto ofucanog. odmah sam znao da ga neću kupiti, ali sam htio pogledati da vidim kakvo je to. Volan istrošen, sicevi također, cijela unutrašnjost nekako otrcana, a lik mi nabraja kako ga je lijepo održavao, sve mu mjenjao ovo ono, hvali se kako je dobar motor, ja bacim glavu ispod haube, vidim iza alternatora masno od ulja, zatim kroz 15-ak minuta otkrio sam jedno 20 nedostataka sitnica manje više ali kada se zbroji auto ne vrijedi ni trećinu cijene.

hinko

• Gost
« Odgovori #98 : Rujna 27, 2007, 06:24:51 poslijepodne »
Upravo sam to htio reči. Mjenjaj remen obavezno, pusti ti što piše, kartice se mogu vrlo lako kupiti i ispuniti te staviti pod haubu. Pa malo vidi i ostale stvari. Kad to sve središ, napraviš servis onda si siguran.

Alan Ford

• Gost
« Odgovori #99 : Rujna 27, 2007, 08:09:47 poslijepodne »
Jesam Drot al ću vjerovat naljepnicama. Naime ima i naljepnica - "Autoremont", ali i u dokumentaciji - vjerojatno to nije ni znao našao sam oriđiđi račune od servisa od kad je kupljen. Ulje nikad nije sam promijenio sam a unutra je full sintetika. Po kartici mijenjanja napravljenoj je od zamijene oko 7500 km i ulja nit da fali a niti je garavo ko Indira. Mislim da je bar što se toga tiče OK.
Za lakiranje Mostar mi je predaleko i i morao bi preko naše susjedne "RS" a pošto sam to što jesam od 1991 ne bi htio nezgodne susrete jer je iz našeg kraja puno "komšija" u tom dijelu. lakiranje ću riješiti ovdje oliti sam ću napraviti pripremu a majstor samo špric kit i farbanje tako da računam oko 3500 do 4000 kn. A imamo dobrom majstora u blizini - u Grubišnom Polju - reklama za njega - majstor Pintera. Kada mu voze iz njemačke BMW-e i slične pile na farbanje mora biti dobar a i vidio sam njegove radove - stvarno pic pic  :-*. Vidi se njemačka škola. Ostale sitnice rješavam sam - napisati ću u DYS kako sam popravio centralno za 5 kn.

Offline Mario_N

• Heroj Član
  • Spol: Muški
  • Rover 214Si '97 : SOLD
« Odgovori #100 : Rujna 30, 2007, 11:30:20 poslijepodne »
Btw vidjeh na moru MG 75 ZT 190...kukala mu majka, ima vlasnik sreće što ga nisam vidio kraj auta jer bi vjerojatno osjetio koliko je bolan pajser po glavi i rastanak od navedenog  ;D - just kidding  :)

Ovog MG-a vidjeh na moru

http://www.auti.hr/automobili/showAdvert,102738,12,1.html

bjutifulj.......
Nekad

sad

Offline Bik

• Opći Moderator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
  • ex Rover 45 1.8 16v
« Odgovori #101 : Listopada 01, 2007, 07:39:43 prijepodne »
PREDIVAN JE !
samo mi je malo mutav proizvođac kad u 2003. ugradi casset-player u takav auto.., a i kokpit mu ne lici baš na nešto. .  >:(

GĂśrtosing

• Gost
« Odgovori #102 : Listopada 04, 2007, 10:49:01 poslijepodne »
Koliko vas s foruma vozi kla-kla Rovere? (mislim dizle), nešto me interesira, ako može općenito nešto o tim motorima u serijama 600, 45 i 400

GĂśrtosing

• Gost
« Odgovori #103 : Listopada 04, 2007, 11:18:56 poslijepodne »
i 75?!

BTW. gledao sam neke Rovere koji su u oglasima bili tako kul, a u stvaronsti su razdrpani, nisam si uspio nać ništa kako sam si mislio. vidio sam jednu savršenu 400-icu, metalik zelena, s kožnim crnim sicevima, u Osijeku, izgleda predobro očuvan i stvarno je super, 10 puta bolji nego isti modeli Rovera u stanju kakvih sam se nagledao, ali nije na prodaju. No možda budem u mogučnosti u nekom ne previše dugom roku skupiti lovu za bolje, pa bi si mogao priuštiti nešto tipa gore navedenih u skupljim varijantama i sl.

Gigi

• Gost
« Odgovori #104 : Listopada 04, 2007, 11:30:50 poslijepodne »
Koliko vas s foruma vozi kla-kla Rovere? (mislim dizle), nešto me interesira, ako može općenito nešto o tim motorima u serijama 600, 45 i 400

Sta se tice 6-ice, u njoj ti je L-series 2.0 turbo diesel od jadnih 105ks tako da i nije bas nesto, a cuj, vjerojatno ne trosi nis, a vrlo pak vjerojatno se tako i ponasa na cesti.

Zanimljivost: dizlo je origigi Roverov motor, tako da su ga i Honde koristile...tek toliko da ne ispadne da je Roverova bila samo znacka a Hondino sve ostalo  ;)

Roveraši.org

« Odgovori #104 : Listopada 04, 2007, 11:30:50 poslijepodne »