Autor Tema: Kako nabrijati/poboljšati Rover 75?  (Posjeta: 2038 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

rover75

• Gost
Kako nabrijati/poboljšati Rover 75?
« : Veljače 24, 2007, 12:34:27 poslijepodne »
Kako nabrijati/poboljšti Rover 75?

Imam Rover 75 2.0 CDT, 99' godina i ima 100 000 km...i isti je ovaj na slici (smo sto je ovaj britanska verzija,moj ima volan na lijevoj strani) http://gallery.mg-rover.org/showphoto.php/photo/14195/size/big/cat/...

Meni izgleda nekako pre-obi?, htio bi mi poboljsati izgled, malo ga nabrijati. Jer imate neke preporuke, neki shop koji nije preskup?

Usput, gdje mogu nabaviti najeftinije dijelove za ovaj Rover? (svejedno je jer su rabljeni ili zamjenski)

zmaj

• Gost
Odg: Kako nabrijati/poboljšati Rover 75?
« Odgovori #1 : Veljače 24, 2007, 12:54:48 poslijepodne »
sve ovisi di zivis? ovako ti nemozemo nista preporucit...
vizualni tuning...hm to nemoze bit jeftino niti kad radis sam...a kamoli kad odvezes auto pa te ribnu i za posao i po satu...

edit brisani pogresni navodi thnx to gigi

rover75

• Gost
« Odgovori #2 : Veljače 24, 2007, 05:28:38 poslijepodne »
Inace zivim u Zagrebu...ma ne bi ga ja htio previse nabrijavati jer to kosta a nemam para, ocu ga malo poljepsati: recimo staviti tamna stakla,mjenjac sportskiji,itd.  i zato me zanima neki dobar shop u zagrebu za to

zwon@c

• Gost
« Odgovori #3 : Veljače 25, 2007, 10:45:04 prijepodne »
Sve to kaj si napisao imas u molydonu...po ajmo reci "pristupacnoj" cijeni ali upitne kvalitete.... :-\
Sto se tice zatamnjenih sajbi...ovo kaj tam prodaju ...je zadnje smece...

A sad ti vidi kaj ti se ispalati.....

zmaj

• Gost
« Odgovori #4 : Veljače 26, 2007, 08:14:33 prijepodne »
u ri se moze zatamnit stakla(kvalitetno)vec od 200kn po m2

Gigi

• Gost
« Odgovori #5 : Ožujka 02, 2007, 11:46:28 prijepodne »
pase ti dosta dijelova od honde accord,spojleri i difuzori isto,ali ni to nije jeftino...

Alo Miki, Accord dijeli platformu sa modelom 600, a 75-ica je izasla kada je BMW bio vlasnik rovera tako da - BEEP wrong!

: )

Gigi...

GĂśrtosing

• Gost
« Odgovori #6 : Prosinca 17, 2007, 10:59:14 prijepodne »
Inace zivim u Zagrebu...ma ne bi ga ja htio previse nabrijavati jer to kosta a nemam para, ocu ga malo poljepsati: recimo staviti tamna stakla,mjenjac sportskiji,itd.  i zato me zanima neki dobar shop u zagrebu za to

sportskiji mjenjač? šta misliš ugraditi DSG?
bar u zagrebu imaš na 100 mjesta gdje zatamnjavaju stakla, samo je pitanje jeli to rade seljački pa budu skroz crna, ili ih fakat samo malo zatamne.

sule

• Gost
« Odgovori #7 : Prosinca 17, 2007, 02:37:25 poslijepodne »
ak hočes pojačat motor,nije problem.to je motor od bmw 320 d,samo je u roveru prigušen,terba naći nekog tko ima bms softver da ti vrati bmw postavke i vrati snagu na 136 ks

Mare

• Gost
« Odgovori #8 : Prosinca 17, 2007, 03:37:46 poslijepodne »
ak hočes pojačat motor,nije problem.to je motor od bmw 320 d,samo je u roveru prigušen,terba naći nekog tko ima bms softver da ti vrati bmw postavke i vrati snagu na 136 ks

ako pgledaš u topic MG ZT-T tamo smo malo raspravljali o chipu kojeg sam ugradio, fenomenalno radi i sada je stvarno jak

ivor04

• Gost
« Odgovori #9 : Prosinca 18, 2007, 12:08:56 prijepodne »
po meni je, hvala bogu, ovaj auto sam po sebi lijep, a ak oces da bude jos jlepsi radije stisni malo s parama i pusti tamna stakla i sve to i kupi neke velke felge (ima naravno u oglasniku)...dobre felge najvise dignu auto (naravno za tako velik auto idu i vece felge 17-18"), istina to ti je dosta skupo ali se isplati

GĂśrtosing

• Gost
« Odgovori #10 : Prosinca 18, 2007, 02:53:41 prijepodne »
na njega 18-ke, samo to je ogroman trošak jer ga mora i spuštat, ne može auto staviti na veće felge i ostaviti tako da bude ko koza.

bobo

• Gost
« Odgovori #11 : Prosinca 21, 2007, 12:03:27 prijepodne »
kaj trabunjate bezveze? ::)

dajte čovjeku adrese i brojeve telefona, nek se raspita i odluči gdje će kaj radit.
naravno pazite koje brojeve i od kojih dućana mu nudite.

ne komplicirajte stvari.. svaka tema ima 100 postova iz kojih, sa oproštenjem, saznaš qrac

Offline Chess

• Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #12 : Prosinca 21, 2007, 01:21:24 prijepodne »
I još da pogleda-š-te od kad je ova tema i kada je kolega zadnji put bio na forumu! ;)

E da i ovo http://www.roverasi.org/forum/index.php?topic=116.0
ex: 414 SLi 16v  ´95.

Roveraši.org

« Odgovori #12 : Prosinca 21, 2007, 01:21:24 prijepodne »