Dovršio bih trakavicu o apdejtu nave. Nakon svakojakih peripetija, uspio sam i to srediti. Dva puta su mi poslani neispravni BMW Mk4 nav kompjuteri (mrak na monitoru) i nakon vraćanja, stigao treći. Treća-sreća. Uglavio ga, apdejtao zadnjim V32 softverom i nabavio DVD s kartama po posljednjoj modi. Nava radi neusporedivo brže i sve izgleda gospodskije i puno ljepše, u usporedbi s Mk3. Zapravo, usporedbe niti nema. Ne pokazuje mi sat i datum na donjoj crti monitora, kao ni vanjsku temperaturu u trip kompjuteru, ali to je zbog nekompatibilnosti BMW/Rover I-BUS-a. Trebalo bi staviti ekstra I-BUS clock modul, ali taj nije dostupan već 10-ak godina. Ukratko, ne znojim se zbog toga i prezadovoljan sam. A i nemreš imat baš sve u životu. Sat ionako imam na konzoli, a temperaturu na instrument ploči. Sad još samo ostade digitalna televizija. Trenutno imam analognu snježnu mećavu koja još uvijek stiže valjda iz Bosne, a od kud drugdje? I Ozzy projekt epskih proporcija bit će dovršen.
Bajdvej ovako sad izgleda obnovljen IPK LCD, ali to je ona druga tema. A na sreću i zalaganje, tema više i nije.
Posljednja slika je nekog Engleza jer ja nisam uspio stići uslikati. Pojavljuje se nakon okreta ključa dvije-tri sekunde. Isto izgleda i moje. Ubacio sam to pomoću Navtweak aplikacije u originalni softver umjesto postojećeg BMW GIF slikofajla.