Autor Tema: Novi motor - ideje itko? :)  (Posjeta: 3304 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Adrian

• Mlađi član
  • **
  • Spol: Muški
  • Ex. R200 1.4 16v 98', Sad Audi A6 2.5 V6 TDi 99'
Novi motor - ideje itko? :)
« : Siječnja 12, 2016, 01:09:53 poslijepodne »
Pozdrav rajo, dakle ideja je slijedeca... Moj Rover 200 sa 1.4 16v motorom je trenutno bez motora. Poceo je dimit, gutat ulje i prolupao je, ne isplati se nista osim na presanje. Kuci imam jos jedan motor za njega, posto imam jos jedan kompletan isti takav Rover sa 1.6 16v motorom, no to mi nije dovoljno. Trazim 1.8 vvc, nemoguce ga je naci kod nas ili u blizini, tako da je to otpalo. Ukoliko netko ima kakvu ideju za neki motor (najbolje Hondin), a da je cca 150hp minimum, slobodno neka napise. Rekao sam Hondin jer su preinake jako male uglavnom. I da, auto se kompletan slaze na novo, cisto jer mi je uzasno dosadilo vuci se sa 1.4, 1.6... Hvala ekipo! :)

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
Odg: Novi motor - ideje itko? :)
« Odgovori #1 : Siječnja 12, 2016, 07:08:38 poslijepodne »
Kupiš auto u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj sa motorom koji ti paše, dovezeš ga kod nas, ne uvoziš ga nego ga rastaviš u dijelove, motor tebi, ostatak možeš prodat?

Offline Adrian

• Mlađi član
  • **
« Odgovori #2 : Siječnja 12, 2016, 09:42:47 poslijepodne »
Kupiš auto u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj sa motorom koji ti paše, dovezeš ga kod nas, ne uvoziš ga nego ga rastaviš u dijelove, motor tebi, ostatak možeš prodat?

Mudro, ali sto ako ne prodam ostatak? Imam kuci vec jedan cijeli auto i nitko nije zainteresiran za dijelove niti najmanje. Iz tog razloga bih radije kupio samo motor, a sto se motora tice, imam covjeka koji mi ga moze iz Italije dovuci ovdje. Tamo ima nekoliko 1.8 vcc, ali upravo u tome je fora - kostaju masno, radije bih stavio unutra neku Hondu. Pa me zanima koji bi motor pasao i da ima preko 150ks. Ali hvala na ideji! :)

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #3 : Siječnja 12, 2016, 10:15:25 poslijepodne »
Onda može i drugačije.
Kupiš auto u UK. Tamo možeš za par tisuća kuna kupiti cijeli auto sa pristojnim 1.8 vvc motorom. Dovedeš ga ovdje i dobio si 1.8 vvc motor koji znaš da paše za ništa kuna, a lim odvezeš na otpad, pa bi skoro mogao dobiti motor besplatno.

Offline Adrian

• Mlađi član
  • **
« Odgovori #4 : Siječnja 13, 2016, 03:42:37 poslijepodne »
Htio sam spresati moj drugi auto koji mi je u dvoristu bez motora... Nude mi za cijeli auto sa papirima blizu 500kn... Ne isplati se presati auto bez motora u njemu.

Roveraši.org

« Odgovori #4 : Siječnja 13, 2016, 03:42:37 poslijepodne »