Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo,drgfi forumasi,ne mogu odoliti a da se ne pohvalim,nakon 3 godine yebade i proizvodnje majoneze, svakodnevnog dizanja haube i dolijevanja rashladne tekucine,napokon i meni nesto sjelo kao budali samar! Prije 2 i pol tjedna isao sa sqwo za Trst i u Sloveniji navratim na jedan autootpad,ma pred kraj radnog vremena,pitam gazdu,imate li za ovu moju ropotariju,Rover 25 kakav ispravan motorcic, on me poslao da vidim dal mi pase u jednoj 45.tici koja je udarena odostraga. Odem,pogledam,vidim,sve se sjaji kao pesja kesa pod haubom,on mi kaze,taj je stigao iz Engleske u 3.mjesecu NOV,nema jos ni 10.000 km,samo ne znam dali je 1.4 ili 1.6, nazovi me u ponedjeljak iza 12 da ti znam reci cijenu i dal ce ga vlasnik prodati. Vidim nanjemu nove felge i gume Goodyear Eagle1 195/15/55,kaze mi da ce ih za 100 eura dati. Da skratim,motor sam dobio za 400e sa hladnjakom klime i hladnjakom za rashladnu tekucinu,na njemu usisna nova,remenje,komplet lamela i korpa,alternator,anlaser,nosace itd. Nosaci i hladnjaci mi nisu odgovarali,imaju drugacije prikljucke.Zivio ja i zivili vi meni :-) Ali ja jos ne znam da je ovo 1.4 ili 1.6