Autor Tema: auspuh  (Posjeta: 5459 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Xpower

• Heroj Član
  • Spol: Muški
  • no turbo no power

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
Odg: auspuh
« Odgovori #1 : Srpnja 06, 2012, 11:16:29 prijepodne »
Smijem li pitati koliko misliš platiti prijevoz i carinu na gore navedene auspuhe? Koji je razlog da bi htio baš takve auspuhe?

Offline Chess

• Heroj Član
« Odgovori #3 : Srpnja 07, 2012, 02:48:42 prijepodne »
Branac, ti bi bacio cca 2000kn+ za ovu glupost??!!
Radije si onda narući neku kinesku kopiju Twin Loopa od OBXa ili nešto slično...

Il dođi u ZG kod Laste pa ti složi po želji komplet ispuh za nekih 100€!
ex: 414 SLi 16v  ´95.

Offline Xpower

• Heroj Član
  • no turbo no power
« Odgovori #4 : Srpnja 07, 2012, 09:42:45 prijepodne »
sta mislite da ne vrijedi to toliko novaca put i carina manji problem

Offline Xpower

• Heroj Član
  • no turbo no power
« Odgovori #5 : Srpnja 07, 2012, 09:47:05 prijepodne »
koji je bolji od ova dva sta mislite koji je kompletan od grana do nazada do zadnjeg djela znate sta bi jos moga naruciti

Offline Bik

• Opći Moderator
  • Heroj Član
  • ex Rover 45 1.8 16v
« Odgovori #6 : Srpnja 07, 2012, 02:28:17 poslijepodne »
Ne vrijedi placat vani kad kod nas dobiješ bolje za novce i znaš ono "kupujmo hrvatsko!",
kao sto Chess kaže zapizdi do lastovcica, naruci se prije i onda kad dođeš kažeš im šta želiš, mislim a bi za te novce mogao ugradit duple cijevi , možda i razgranat ispušnu granu na 2 cijevi..  to bi onda bio posao  bg034s

http://auspuh-lastovcic.com.hr/foto/thumbnails.php?album=1

i još savijet ako nisi neki koji patiš od tišine i štediš susjede u pola noci onda gledaj da imaš šta manje lonaca i prigušivaca na auspuhu jer onda auto bolje diše i porast preformansi je itekako osjetan, ja sam nedavno izbacio i srednji lonac, davno još poskidao katalizatore i ostale gluposti, sad je full protočan do zadnjeg lonca (jer bi to bilo previše), svakako auto bolje ide..  thumbsup

Offline Chess

• Heroj Član
« Odgovori #7 : Srpnja 08, 2012, 02:06:56 prijepodne »
Definitivno ti je to preskupo!!

Nazovi Lastu, kaži što želiš, možeš mu i slike poslati, odabereš si materijal(ima stvarno čovjek sve i svašta), izgled zadnjeg lonca, fi cijevi, ma čak i razinu i "oblik" zvuka si odabereš! bc22c
Poslušaš što ti on može napraviti pa se odluči! Uštedjet češ svakako a dobiti kvalitetno! :goodjob:

@bik
hehe, Branko i buka iz ispuha.....uglavnom, kad je dolazio na onaj zadnji meeting u ZG, čulo ga se dok je još bio na Istarskom Ipsilonu! bg034s

Offline Xpower

• Heroj Član
  • no turbo no power
« Odgovori #8 : Srpnja 08, 2012, 03:30:36 poslijepodne »
gledao sam slike sta lik radi sta mislite da bi on napravio u 1 dan auspuh da ja dojdem ujutro i do kraja dana bi bio gotov imali tko rover 25 da bi mogao do lioka da vidi auto i kaze koliko bi me to izaslo

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #9 : Srpnja 08, 2012, 03:57:50 poslijepodne »
Ja nisam bio u Lastovčića, nego u Durlena. Dosao ujutro u 8 sati, bio sam gotov do 13 sati. Promijenio mi je sve osim zadnjeg lonca jer je on vec bio od INOXa. Dakle donja ispusna grana na kojoj se nalazi lambda sonda, katalizator ("čelićni" umjesto keramičkog), cijevi, prvi lonac i cijevi do zadnjeg lonca - sve od INOX-a. Ukupna cijena 2.000 kn. Lastovčić je u Svetoj Nedjelji a Durlen u Strmecu Samoborskom (jedan preko puta drugog). Kod mene nije Rover 25, nego Rover 200, ali je stvar u osnovi ista.

Offline Xpower

• Heroj Član
  • no turbo no power
« Odgovori #10 : Srpnja 08, 2012, 04:07:20 poslijepodne »
ako je cjena 200 kn bez zadnjeg lonca + put do zg 400kn+ izgubljen dan +  nesto poipiti i pojest oko 200kn neznam dali se isplati do zagreba ili na eBay-u
 dajte trebam do srijede najkasnije odluciti sta sa truleks auspuhom

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #11 : Srpnja 08, 2012, 04:27:16 poslijepodne »
A Toni auspuh u Rijeci ??
http://toni-auspuh.webs.com/

Offline Xpower

• Heroj Član
  • no turbo no power
« Odgovori #12 : Srpnja 08, 2012, 05:19:20 poslijepodne »
gle nije mi problem novac samo ne zelim ici kod nekog fusara znaci zeli da taj auspuh bude kako treba odlucio sam potrositi negdje do 2500kn na cjeloga bez grana naravno sada moram odluciti u roku par dana jer moj auspuh ce vrlo brzo otpasti na cestu tako da
ono na eBuy-u izgledalo je primamljibo bio je bez katalizatora i cijeli do grana onda taj lastovcic vidim covijek ima stila dosta auti je napravio i izgleda super a taj toni ima vise lika interijera nego sata je radio na auspuhu
gledao sam od remusa samo zadnji lonac je oko 2500kn
 supersprint i milteksport imaju samo zadnje lonce i cijenu nisam mogao naci tako da tako da to na eBey mi meni izgleda nekako najbolje ali i vase misljenje cijenim

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #13 : Srpnja 08, 2012, 05:24:45 poslijepodne »
Toni radi vrhunski posao ali nije jeftin,u linku imaš broj pa ako si zainteresiran nazovi raspitaj se za cijene i ostalo.....

Offline Chess

• Heroj Član
« Odgovori #14 : Srpnja 09, 2012, 01:29:34 prijepodne »
Ovo s ebaya ti je stvarno bacanje novca, 2500kn za nešto što lijepo izgleda a nemaš pojma kakve je kvalitete...

Ja te ne nagovaram za Lastu, nego ti samo preporučam, jer platit ćeš manje( možeš i kod njega ostavit 2500kn, nije uopče problem, ima raznih cijevi od vrhunskog materijala...), dobit ćeš provjerenu kvalitetu, a zvuk i izgled zadnjeg lonca doslovno biraš po svojoj želji i najvažnije ipak dobivaš i garanciju!!!
On ti to naparavi u jednom danu, ali svakako nazovi i reci što i kako želiš, te se naruči!
A može ti i poslati busem-poštom do tebe!

Ako si baš zapeo da zadnji lonac bude marka, uzmi Supersprint oko 1500kn ili potraži malo na ebayu OBX Twin Loop, jako dobra stvar!

p.s. Nazovi Lastovčića i pitaj sve kaj te zanima pa onda vidi dali ti paše, ako ne, naći čemo nešto bolje od ovoga s ebaya kaj si ti stavio! :amen:

Roveraši.org

« Odgovori #14 : Srpnja 09, 2012, 01:29:34 prijepodne »