Autor Tema: Staklo na vozačevim vratima  (Posjeta: 3556 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline FrX

• Član
  • Spol: Muški
  • 25 1.4 16v
Staklo na vozačevim vratima
« : Lipnja 27, 2012, 12:36:22 poslijepodne »
I tako jutros dođem na posao, parkiram se, zatvorim šiber, zatvaram prozore kad se vozačevo počne naginjat prema napred i opadne  wtf

Otvoril gepek, izvadil alat, skinul tapecirung, nazval kolegu da ponese još par šrafcigera iz ureda. Staklo malo gore, malo dole, gledamo kaj je, kad ono šaraf prednjeg držača u vratima i staklo se drži sam na zadnjem držaču, ni ni čudo da je opalo. Namjestili staklo u vodilice, namjestili šinu kak se spada, zašarafili oba šarafa za staklo i radi bolje nego prije  cool11 Sastavili sve, vratili tapecirung i onda se sjetih da imam silikonskog spreja za podmazivanje u gepeku i da sam mogel škare i vodilice podmazat... Nema veze, bum drugi put...

Cijena... 0kn i izgubljena srebrna narukvica koja mi je u nekom trenu nestala s ruke i nema je nigdje... Možda je u vratima  ;D

PS Primjetio sam da dio stakla nedostaje u vratima (nema tragova razbijenog), očito ga je prijašnji vlasnik držao šrafcigerom i pritom djelomično odlomio dok ga ne popravi, a loše ga je popravio jer je staklo teže išlo gore od suvozačevog od kad je auto kod mene (7g). Sad ide gore jednako kao i suvozačevo.

Why is 6 affraid of 7?
Because 7 8 9.
http://toolshell.org/data2/media/255/rover.swf

drndo

• Gost
Odg: Staklo na vozačevim vratima
« Odgovori #1 : Lipnja 27, 2012, 08:41:22 poslijepodne »
Bez brige, popravljat ces ga jos ;)

Meni odlazi stalno, jako malo vlasika R25/200 nisu imali taj problem...Glupo izvedena konstrukcija, staklo i vodilice "ne prate" zakrivljenost vrata pa podizanjem uvijek dolazi do naprezanja - nekom se saviju vodilice, nekom popucaju sarafici, uglavnom negdje mora kihnuti nakon izvjesnog vremena

Roveraši.org

Odg: Staklo na vozačevim vratima
« Odgovori #1 : Lipnja 27, 2012, 08:41:22 poslijepodne »