I tako jutros dođem na posao, parkiram se, zatvorim šiber, zatvaram prozore kad se vozačevo počne naginjat prema napred i opadne

Otvoril gepek, izvadil alat, skinul tapecirung, nazval kolegu da ponese još par šrafcigera iz ureda. Staklo malo gore, malo dole, gledamo kaj je, kad ono šaraf prednjeg držača u vratima i staklo se drži sam na zadnjem držaču, ni ni čudo da je opalo. Namjestili staklo u vodilice, namjestili šinu kak se spada, zašarafili oba šarafa za staklo i radi bolje nego prije

Sastavili sve, vratili tapecirung i onda se sjetih da imam silikonskog spreja za podmazivanje u gepeku i da sam mogel škare i vodilice podmazat... Nema veze, bum drugi put...
Cijena... 0kn i izgubljena srebrna narukvica koja mi je u nekom trenu nestala s ruke i nema je nigdje... Možda je u vratima

PS Primjetio sam da dio stakla nedostaje u vratima (nema tragova razbijenog), očito ga je prijašnji vlasnik držao šrafcigerom i pritom djelomično odlomio dok ga ne popravi, a loše ga je popravio jer je staklo teže išlo gore od suvozačevog od kad je auto kod mene (7g). Sad ide gore jednako kao i suvozačevo.