Autor Tema: ep stakla  (Posjeta: 2942 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

rimar

• Gost
ep stakla
« : Prosinca 05, 2010, 11:09:40 poslijepodne »
Jučer mi je otkazao ep na vozačevoj strani. Samo se čuje klik kad pokušam otvoriti, staklo ne mrda, Da li je baš motor pregorio ili može biti da je nešto zapelo?
Osigurač je u redu.

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: ep stakla
« Odgovori #1 : Prosinca 06, 2010, 12:36:55 prijepodne »
Provjeri da nije krepao modul u vratima.

Offline Sandman

• Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #2 : Prosinca 06, 2010, 08:20:32 prijepodne »
toliko tema istih da ovo postaje smješno.....
a ono gore u desnom uglu na forumu di piše traži, pored u kučicu se može slično nešto upisati i klik na traži i viola.....
O*V*E*R

rimar

• Gost
« Odgovori #3 : Prosinca 06, 2010, 05:12:07 poslijepodne »
toliko tema istih da ovo postaje smješno.....
a ono gore u desnom uglu na forumu di piše traži, pored u kučicu se može slično nešto upisati i klik na traži i viola.....

a sorry! baš sad kad sam samo sjeo i napisao post, postoji još istih tema.
a uvijek se potrudim pretražiti lol

rimar

• Gost
« Odgovori #4 : Prosinca 10, 2010, 05:51:44 poslijepodne »
Popravio!

Ali ne znam kako. tup

Skinuo sam tapecirung s vrata (a već je pao mrak) i jedino što sam vidio bilo je nešto crno na što su spojeni kablovi.
To sam malo dirao, prodrmao kablove i probao podizač i na moju sreću, proradio je.

E sad, ja bih to još jednom malo bolje pogledao, ali imam drugi problem.
Ne mogu u potpunosti odstraniti tapecirung.
Sve sam rastavio osim polugice za zaključavanje vrata, tako da sam samo provirio u unutrašnjost vrata. Kako da nju odspojim da modu skinuti tapecirung u potpunosti?

Tespestija

• Gost
« Odgovori #5 : Prosinca 11, 2010, 03:26:02 prijepodne »
Moguce da su ti kontakti na zicama oslabili pa ti neka zica visi o niti.... To sto si prcko po toj "kutiji" ti je pomoglo zato sto ti se kontakt uhvatio! Najvjerojatnije ce ti ponovno prestat radit!

A sad tvoje pitanje pod tapicir mislis valjda zajedno s plastikom ili???
na kvaki imas jedan saraf ali moras i sipkicu oslobodit pazi da ne potrgas plastikicu koja drzi sipkicu...., na rucki od vrata dva sarafa, rucku od prozora isto moras skinut ona ti ima stift.... zatim moras cjelu plastiku sa svime dignut gore lagano jer mozda moras odpojit zice koje su spojene....... nadam se da nisam kasno odgovorio!!!!

zmaj

• Gost
« Odgovori #6 : Prosinca 11, 2010, 07:35:36 prijepodne »
sad ako mislis na onaj plasticni osigurac koji drzi sipku na polugici od kvake,dovoljno da kad malo izvuces kvakicu,da je necim gurnes sa ovog horizontalnog dijela sipkice,tako nece puknut a na isti nacin je vratis nazad

rimar

• Gost
« Odgovori #7 : Prosinca 11, 2010, 11:13:15 prijepodne »
Nije kvaka u pitanju.
U igri je ona polugica koju moraš povući da bi vrata otključao u slučaju da nema centralno zaključavnje.

Tespestija

• Gost
« Odgovori #8 : Prosinca 11, 2010, 03:15:31 poslijepodne »
kada to sve oslobodis sto sam napiso.... onda cijelu plastiku dignes gore a ta sipkica ti ostaje tamo gdje je.... ona nije povezana s tapiciromi plastikom....

rimar

• Gost
« Odgovori #9 : Prosinca 11, 2010, 08:04:47 poslijepodne »
ne prolazi, malo je šira polugica u vrhu i nisam je uspio izvući kroz rupu na tapecirungu.
ali, kako je bio mrak, možda mi je i nešto drugo zapelo, a da nisam vidio. :tstnd:

Tespestija

• Gost
« Odgovori #10 : Prosinca 13, 2010, 12:41:11 prijepodne »
onda je jedino to da se mora odvrtit sipkica... . mislim da nemre bit nista drugo ili si nesto preskocio

zmaj

• Gost
« Odgovori #11 : Prosinca 13, 2010, 10:08:03 prijepodne »
mozes poslikat malo taj problem

Roveraši.org

« Odgovori #11 : Prosinca 13, 2010, 10:08:03 prijepodne »