Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo bas SUTRA! krecem za Zg, pa cu "ponijet" i Rovera sa sobom, pa da se dogovorim s tipom, pa budem javio.A isto tako planiram posjetiti barba Karla, kao i ATM prema remetincu da mi bace oko na ovjes i letvu volana, pa mozda si pogledam za zimske gume, koje je ocajnicki potrebno promijeniti, a mozda ubodem i nove felge, pa se bacim u trosak DO MATERE, i ubodem nove zimske, na postojece 15" felge, i (mozda se nadje kakva akcija ako sada kupim i LJETNE) pa si ubodem i koje 16" felge sa LJETNIM gumama!Ono, 12-15.000kn pa sam miran koju godinicu
Pitam jer sam vidio da će ih u Metrou imati od 27.11. pa mislih da ih imaju već sad.Thanx anyway! Edit:Sad pogledah stranicu, pa imaju dosta toga na akciji i fakat dosta jeftinije...uračunata i montaža i balansiranje u cijenu?