Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Beast, nemoj me krivo shvatit, al tu lovu kaj skupljaš za plin + tvoj rover = noviji i bolji rover sa naravno 16v... ili svejedno nekaj u boljem stanju!
Ali bez plina a plin za 16v dode oko 10000 kn a za 8v dode 4500 manja rega i to.Uglavnom danas skinuo dole glavu,1 i 2 cilindar puni vode sad ide glava na obradunovi remen,brtva usisa, ispuha,glave i to je to. oko 500 kn sve zajedno
@ gigi16v ima plasticnu granu i zato mora bit direknto ubrizgavanje plinaa 8v imam aluminisku pa moze i flanda bit
evo ti tocne cjene ravnanje glave 80 kn set brtvi i gumica za glavu 0 kn(dobio od lika koji mi je prodo auto)brtva glave 250 knzupcasti i spaner 370 kn i nadam se da cu sve sredit u ponedeljak najkasnije utorak malo mi se koma vozit u volvu,sve super 115 ks al nema muzikuhehe