Dobrodošli na forum roveraša.Prije bilo kakve aktivnosti na forumu obavezno pročitajtePravila foruma!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Razvodna kapa,kablovi
da nisi slucajno prao motor?? ja sam imao takvo iskustvo,prao sam motor i cvrcnula mi je bobina,kompjuter nevjerujemto ti je najbolje da odes kod nekoga ko ima djelove za rovera i uzmes bobinu,kablove kompjuter,onda onu kuticu elektronike sto bude iza kompjutera,i tak tih djelcica i doneses to i vidis sta je,kada ustanovis to sto bude,platis,tako sam ja uradio,ne vjerujem da ce diagnostika ista pokazati,u mene je bio 2 dana na diagnostici i nista nisu otkrili,onda sam ja uzeo stvar u svoje ruke i rijesio problem
Citat: dadom5 - Veljače 25, 2010, 06:40:53 poslijepodneRazvodna kapa,kablovi Eh da, zaboravih napomenuti da su svijećice i kablovi novi, ja ih mijenjao prošle godine.
Citat: Proxymo - Veljače 25, 2010, 07:19:45 poslijepodneCitat: dadom5 - Veljače 25, 2010, 06:40:53 poslijepodneRazvodna kapa,kablovi Eh da, zaboravih napomenuti da su svijećice i kablovi novi, ja ih mijenjao prošle godine.A razvodna kapa
ja ti imam sve al cam u čakovcu
Još jednom kažem razvodna kapa,pročitaj ovo možda pomogne.http://www.roverasi.org/forum/index.php/topic,1790.0.html
Samo izgleda nesmijem s autom na kišu