Autor Tema: MOLIM HITAN ODGOVOR  (Posjeta: 3138 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ines25

• Gost
MOLIM HITAN ODGOVOR
« : Listopada 30, 2009, 11:57:30 prijepodne »
Molim vas recite mi dali s eisplati kupiti rabljeni motor za 500eura + ugradnja 1000kn.
Malo mi je to too much, pa pitam vas iskusnije za savjet.
Motor je otiso i popravak se ne da napravit (cilindri su u rupama) tako da mi je preostaje nego kupit drugi polovni. U ivanjoj rijeci, servis Rovera, nabaviti će mi motor i ugraditi ga, garanciju daju na tri mjeseca.
Premda nisam bas s parama, sto mi vi savjetujete? htjela bi ga vozit minimalno divje godine bez opet nekih većih popravaka.
Hvala unaprijed!
Ines

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: MOLIM HITAN ODGOVOR
« Odgovori #1 : Listopada 30, 2009, 12:24:39 poslijepodne »
Jeftinije neces nigdje proc.

sule

• Gost
« Odgovori #2 : Listopada 30, 2009, 12:32:05 poslijepodne »
ak se misliš vozit,druge nema,tvoj bi bio preskup za slagat......nije ni cijena loša.....samo kad ti to rade,stavi novi zupčasti remen i španer....

ines25

• Gost
« Odgovori #3 : Listopada 30, 2009, 12:43:45 poslijepodne »
dal mi to garantira da cu ga moc vozit bar dve godine, ak mi stave novi motor?
nisam bas puna para da mi nekaj opet crkne pa da moram opet popravljat ipak nije malo izdvojit 5000kuna da crkne opet!
kako nije novi motor (naravno) dali vi smatrate da mi to donekle garatnira da ce taj motor izdrzati bar dvije godine da opet nece biti nekih vecih kvarova (kako to biva inace)
znam frenda koji je popravljao jednu te istu stvar par puta i svaki put ga je masno kostalo. nebu htjela tako proci...

Offline Sandman

• Heroj Član
« Odgovori #4 : Listopada 30, 2009, 01:16:23 poslijepodne »
...halooo, ko ti može to garantirati?? Čak ni proizvođač novog a kamoli ko zna kakvog rabljenog, 'eventualna garancija' bi ti bila da se vlastiti motor može popraviti, pa da se zamijeni sve kaj ne valja i napravi kak treba, e onda bi se moglo reći da imaš motor za duže staze....
Taj njihov može prdnut nakon 4,5,6 mj. a može ići još 100tkm bez beda, e sad ga ti znaj!
O*V*E*R

Pajovz

• Gost
« Odgovori #5 : Listopada 30, 2009, 01:38:41 poslijepodne »
a cijena za cijeli motor nije loša, samo je u pitanju u kakvom je taj motor stanju, kolko ima prijeđenih km, kak je servisiran...
kaj se tiče garancije, to je teško govoriti.
kak je reko kolega sandman, može ići još 100tkm a može riknut za 2,3,4,5,6..mjeseci

sule

• Gost
« Odgovori #6 : Listopada 30, 2009, 10:51:45 poslijepodne »
garanciju na nekaj rabljeno je teško davati...pogotovo na motor,veliš da ti daju 3 mj....za rabljeni motor,još su dorbo i rekli,promjeni remenje,waser pumpu,ulja i filter,i trebalo bi ići,ak motor ne valja to češ vidjeti i čuti,sigurnom prije 3 mjeseca.......ak ne lupa,ne dimi......trebao bi biti dobar.....ak ti nbu dobro,ja ti imam kompletan blok motora,sa svime..samo je skinuta glava,motor je prešao 127000km,ak je glava na tvom motoru ok,stavi i vozi se....blok ti poklonim 

Offline Chess

• Heroj Član
« Odgovori #7 : Listopada 31, 2009, 12:24:40 prijepodne »
dobro ti je ekipa rekla...

ak je taj motor od MGRover iz Ivanje Reke, onda onu tetu voditeljicu servisa napilaj da ti složi tu garanciju na papir!
I ako se odlučiš na tu verziju, sva ulja, remenja, semeringe i ostale trice promjeniti!

A nije loše i ovo kaj Ĺ ule predlaže, složit od njegovog bloka i tvog motora!
ex: 414 SLi 16v  ´95.

Pajovz

• Gost
« Odgovori #8 : Listopada 31, 2009, 01:57:12 poslijepodne »
garanciju na nekaj rabljeno je teško davati...pogotovo na motor,veliš da ti daju 3 mj....za rabljeni motor,još su dorbo i rekli,promjeni remenje,waser pumpu,ulja i filter,i trebalo bi ići,ak motor ne valja to češ vidjeti i čuti,sigurnom prije 3 mjeseca.......ak ne lupa,ne dimi......trebao bi biti dobar.....ak ti nbu dobro,ja ti imam kompletan blok motora,sa svime..samo je skinuta glava,motor je prešao 127000km,ak je glava na tvom motoru ok,stavi i vozi se....blok ti poklonim 

kad bi bar meni neko poklonil bregaste  :'( :'(

Offline rover7777

• Heroj Član
« Odgovori #9 : Listopada 31, 2009, 06:13:28 poslijepodne »
cijena samoga motora i posla je ok, a kada se sve složi budeš vidjela kako motor diše....dimi li, kako radi, te ako nešto ne valja riješavaš u tom garantnom roku koji su ti dali...
ROVER 25 1.4 16V LPG

ines25

• Gost
« Odgovori #10 : Studenoga 17, 2009, 09:51:18 prijepodne »

ak je taj motor od MGRover iz Ivanje Reke, onda onu tetu voditeljicu servisa napilaj da ti složi tu garanciju na papir!
I ako se odlučiš na tu verziju, sva ulja, remenja, semeringe i ostale trice promjeniti!

LJUDI HVALA VAM NA ODGOVORIMA, AUTO VOZIM VEČ PAR DANA, MOTOR KAO I SVE OSTALO JE PROMIJENJENO - PRESO JE 90.000KM (KOSTALO OKO 5.500KN SVEUKUPNO) AL ZASAD JE SVE SUPER, REKO MI JE DA DODEM NAKON PRIJEÐENIH 500KM NA PROVJERU, NIJE MI DAO NIKAKVU GARANCIJU NAPISMENO, AL VJERUJEM IM. COVJEK JE SUPER KAJ RADI U MG ROVER IVANJA RIJEKA ZADVOLJNA SAM.

MG majstor

• Gost
« Odgovori #11 : Studenoga 17, 2009, 06:46:37 poslijepodne »
to mi je drago cuti

ivor04

• Gost
« Odgovori #12 : Studenoga 17, 2009, 08:30:36 poslijepodne »

LJUDI HVALA VAM NA ODGOVORIMA, AUTO VOZIM VEČ PAR DANA, MOTOR KAO I SVE OSTALO JE PROMIJENJENO - PRESO JE 90.000KM (KOSTALO OKO 5.500KN SVEUKUPNO) AL ZASAD JE SVE SUPER, REKO MI JE DA DODEM NAKON PRIJEÐENIH 500KM NA PROVJERU, NIJE MI DAO NIKAKVU GARANCIJU NAPISMENO, AL VJERUJEM IM. COVJEK JE SUPER KAJ RADI U MG ROVER IVANJA RIJEKA ZADVOLJNA SAM.

bemti, :) kolko sam dihtunga promijenio ovo bi i meni bila jeftinija opcija

Roveraši.org

« Odgovori #12 : Studenoga 17, 2009, 08:30:36 poslijepodne »