Autor Tema: set kvacila  (Posjeta: 6457 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sandman

• Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: set kvacila
« Odgovori #30 : Kolovoza 27, 2009, 09:28:28 prijepodne »
taj vjeko zvuci kao neki super lik,imas broj?

:P  :)

Je je, super je kad treba parinđu munuti na brzinu  8)
O*V*E*R

Offline Chess

• Heroj Član
« Odgovori #31 : Kolovoza 27, 2009, 01:23:03 poslijepodne »
ajde kaj ste se sad okomili na čovjeka!!
Puno ljudi sa ovog foruma ima riječi hvale i pozitivna iskustva sa Vjekom, uključujući mene!
Ivor je zasada jedini(jedini koji je progovorio o lošim iskustvima), a ako ima još netko negativnih iskustva neka se javi!

Činjenica je da je malo dečko "čudan", ali je fer što se tiče cijena i posla kojeg večinu puta niti ne naplati!
ex: 414 SLi 16v  ´95.

sule

• Gost
« Odgovori #32 : Kolovoza 27, 2009, 04:08:33 poslijepodne »
ja sam kod njega uzeo hrpu dijelova i 2 getribe,i nije i nema nikakve frke sa getribama,jedna je od onda prešla 50000 km i nikakve frke,sve zavisi na kaj naletiš,kak je bila prije vožena,a kad gtribe ti puno znači i kakav ti je kuplung,mene je na jednom 220sdi,jebo kuplung,zujao kao mutav kod šaltnja,odem u austriju,kupim komlet orginalni kuplung u rover,stavim ga i nakon 2 soma opet počne,uzrok!!!tvornički loš druk lager,snuio ga namočio doslovno u masti,nagurao je u lager,vratio i od onda nije bilo više frke.......za zujanja moraš dobro vidjet dali je getriba ili ne,ne se zaletavat....sve je stvar kak se voziš,ili onaj prije tebe

Offline Xpower

• Heroj Član
  • no turbo no power
« Odgovori #33 : Kolovoza 27, 2009, 04:10:33 poslijepodne »
mozete mi objasniti tko je taj lik vjeko

ivor04

• Gost
« Odgovori #34 : Kolovoza 27, 2009, 04:37:26 poslijepodne »
ajde kaj ste se sad okomili na čovjeka!!
Puno ljudi sa ovog foruma ima riječi hvale i pozitivna iskustva sa Vjekom, uključujući mene!
Ivor je zasada jedini(jedini koji je progovorio o lošim iskustvima), a ako ima još netko negativnih iskustva neka se javi!

Činjenica je da je malo dečko "čudan", ali je fer što se tiče cijena i posla kojeg večinu puta niti ne naplati!

Ma nije on los, nego samo ima tolko posla da ne stigne sve to, a ja sam zivac na to kad se dogovoris nesto s nekim a on se toga ne sjeca. A bio sam ja kod njega i nebi reko da bi te namjerno zajebo, a sta se tice cijene, najjeftinija poslije njegove ponude je bila 1400kn, a on mi ju je prodo za 1000kn (samo kazem, da je barem trajala)

Ipak cu morati od njega uzeti getribu jer mi je ovaj mehanicar kod kojeg sam danas odvezo auto nabubo takve cifre da sam skoro pao na guzicu, oko 2000kn...

Ovaj put cu se vise potrudit oko dogovora... valjda ce se sjetit :P

mg zr

• Gost
« Odgovori #35 : Kolovoza 27, 2009, 10:48:50 poslijepodne »
kod mene zuji getriba kada ubrzavam ,u sve brzine lagano ide,neznam sta da radim,ujutro cu zamijeniti ulje u getribi pa cu vidjeti hoce zujanje prestati,znam li netko sta bi to moglo biti ???

zmaj

• Gost
« Odgovori #36 : Kolovoza 28, 2009, 09:44:23 prijepodne »
meni je tako zuajalo pa se mjenjac rasopao...
nekazem da je i u tvom slucaju tako ali....
od sac cim cujem nekog cvrcka ili zujanje trenutacno stajem,razvlacim one trake oko auta, stavljam trokut i zovem mehanicara :D

Offline Sandman

• Heroj Član
« Odgovori #37 : Kolovoza 28, 2009, 09:50:33 prijepodne »
....ili vadiš iz gepeka hrpu rezervnih dijelova  ;D :D
O*V*E*R

mg zr

• Gost
« Odgovori #38 : Kolovoza 28, 2009, 12:26:24 poslijepodne »
evo ulili smo novo ulje ,75w 90, manje se cuje, vidjeti cu kako ce se ponasati.

Roveraši.org

« Odgovori #38 : Kolovoza 28, 2009, 12:26:24 poslijepodne »