Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Možda su samo otišli ležajevi diferencijala, a za nekog iole iskusnijeg majstora to nije problem zamijeniti. Cijena ta dva ležaja je manje od 200kn, jedino što treba skinuti getribu, rastaviti je i sastaviti.
Nije puno, mene su tražili 2100kn za reparaciju getribe + 600kn za demontažu/montažu.
Citat: DRover620 - Kolovoza 26, 2009, 10:21:51 prijepodneNije puno, mene su tražili 2100kn za reparaciju getribe + 600kn za demontažu/montažu.Pas mater, pa nisu normalni, jel bar daju garanciju?? s obzirom da sam ja getribu platio 1000kn (istina otisla je nakon dva mjeseca, ali mogo sam pogodit i bolju )
Citat: ivor04 - Kolovoza 26, 2009, 07:27:33 poslijepodneCitat: DRover620 - Kolovoza 26, 2009, 10:21:51 prijepodneNije puno, mene su tražili 2100kn za reparaciju getribe + 600kn za demontažu/montažu.Pas mater, pa nisu normalni, jel bar daju garanciju?? s obzirom da sam ja getribu platio 1000kn (istina otisla je nakon dva mjeseca, ali mogo sam pogodit i bolju )Nemreš bilivit, treba nać tog lika iz Rakovog potoka
Jel imas staru getribu, vjerojatno bi se dala sloziti jedna, a da je ok iz te dvije
Citat: DRover620 - Kolovoza 26, 2009, 11:34:12 poslijepodneJel imas staru getribu, vjerojatno bi se dala sloziti jedna, a da je ok iz te dvije Imam staru i ta manje zuji nego ova sta je sad gore, pa si cak mislim ovu staru da popravit.A ta stara je dobra, ide u sve brzine lagano i sve stima samo sto je pocela zujat, pa samo promijenim lezajeve i to je valjda to.