Autor Tema: problem sa daljinskim...  (Posjeta: 9329 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

škrinja_ROVER 200 vi

• Gost
Odg: problem sa daljinskim...
« Odgovori #15 : Srpnja 08, 2009, 08:59:29 prijepodne »
mene muci alarm,kad zakljucam auto on se sam pali.vise ga i ne zakljucavam jer mi je pun k dizanja u 4 ujutro gasit govno.kako to rijesiti??

isčupaj crni konektor (široki) kod suvozača, iza ladice... nema blokade motora, a ni alarma...

djSarma

• Gost
« Odgovori #16 : Srpnja 08, 2009, 03:06:07 poslijepodne »
mozes mi molim te malo to pojasnit i da li se mora skidat ladica?

ivor04

• Gost
« Odgovori #17 : Srpnja 08, 2009, 03:21:35 poslijepodne »
mene muci alarm,kad zakljucam auto on se sam pali.vise ga i ne zakljucavam jer mi je pun k dizanja u 4 ujutro gasit govno.kako to rijesiti??

isčupaj crni konektor (široki) kod suvozača, iza ladice... nema blokade motora, a ni alarma...

Tako jednostavno? Jel i dalje radi daljinsko centralno??

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #18 : Srpnja 08, 2009, 05:34:53 poslijepodne »
Društvo,jedno pitanje,pored svoja dva daljinska koja ne rade baš najbolje imam i treći koji je programiran za drugi rover isto godište i tip,radio je savršeno,bar dok je taj rover bio u jednom komadu(rastavljen za dijelove.Dali je moguće taj treći daljinski reprogramirat da radi na mom autu,i ako je koliko bi to koštalo,i gdje se to može napravit u Rijeci?Zvao sam Hugal,oni to ne rade.

MG majstor

• Gost
« Odgovori #19 : Srpnja 08, 2009, 08:23:10 poslijepodne »
ja sam pokusavao od drugog auta rabjeni dljinac isprogramirati al nist od toga

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #20 : Srpnja 08, 2009, 08:45:39 poslijepodne »
Ja sam čak pokušao promijenit imobilizator,stavio sam ga od drugog auta i sav sretan kad se otključavao-zaključavao sa 10 metara,naravno sa drugim daljinskim,ali veselju je brzo došao kraj kad sam pokušao upaliti auto.Auto je upalio iz prve ,radio sekundu-dvije,pogasio se i nebih ga više upalio ni pod razno.Vratim svoj imobilizator,auto pali iz prve i radi normalno.Znači ako mijenjate imobilizator morate promijeniti i ecu centralu,jedno bez drugog ne radi.

Offline Sandman

• Heroj Član
« Odgovori #21 : Srpnja 08, 2009, 11:57:57 poslijepodne »
I koje je nakraju univerzalno rješenje? naravno ako ga ima?  ???
O*V*E*R

MG majstor

• Gost
« Odgovori #22 : Srpnja 09, 2009, 03:21:42 poslijepodne »
1: najlakse je otpelati auto kod nekog ko moze ocitati kod i to je to.
2: poslati komp kod nekog ko ti moze obrisati kod (neko s foruma je bil tu kod  "chipa"    kaj mu je to resaval neznam kolko je platil
3: posaljes komp i komp centralnog meni pa ti vratim nazad s brojem koda
4: stavis auto na podmetace i tako ga gledas

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #23 : Srpnja 09, 2009, 07:01:17 poslijepodne »
Možda i nije tako.Pošto imam dva imobilizatora i dvije ecu centrale,naravno i dva daljinska,pokušat ću nešto izvest sa žicama,za vikend,nekako zaobići elektronsku blokadu a da alarm i centralno zaključavanje rade i dalje.Javim rezultate.

MG majstor

• Gost
« Odgovori #24 : Srpnja 09, 2009, 08:27:10 poslijepodne »
reko si da imas imobilajzer i privjeske koji rade s njim i auto upali al ga ugasi. ovako ja ti 16-tog idem na krk a s malim rucnim testerom ti mogu iskodirati imobilajzer i ecu da bi ti auto palio

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #25 : Srpnja 09, 2009, 08:45:52 poslijepodne »
Nismo se razumijeli,moj Rover radi najnormalnije,manji problemi sa daljinskim.Imam još jedan kompletan rover u garaži u dijelovima isti tip,godište...naravno za taj rover u garaži imam i imobilizator,ecu centralu i daljinski,koji je radio daleko bolje nego moja dva daljinska.Ako možeš reprogramirati daljinski od tog drugog rovera da radi na mom roveru,to bi bilo super.I koliko bi me to koštalo?

sule

• Gost
« Odgovori #26 : Srpnja 10, 2009, 05:38:33 poslijepodne »
tško da će ti se programirati daljinski sa jednog auta ponovo na drugi,kod rovera to ne pali,kad jedanput programiraš daljinac na jedan auto,to je to,nemreš na drugi,ja sam imao 5-6 daljninskih sa raznih rovera i nisu se dali programirat na drugi rover,samo kupit novi,u zg mislim da samo karlo ima komp za to

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #27 : Srpnja 10, 2009, 05:43:43 poslijepodne »
Mislim da nisi u pravu,doneseš kod Karla daljinac od bilo kojeg rovera,nije bitno da li je bio programiran ili nije,i oni ti ga isprogramiraju.Cijena je 250 kuna.

sule

• Gost
« Odgovori #28 : Srpnja 10, 2009, 11:34:23 poslijepodne »
misliš da nisam bio,ne pašu uvijek,imao sam 5 nije mogao programirat,na kraju austrija 55e novi daljinski i to je to.......onaj kod 4 znamenke za ključ ti isto karlo može izvući po broju šasije,jedino neznam jel treba spajat auto na komp

zmaj

• Gost
« Odgovori #29 : Srpnja 11, 2009, 07:48:30 prijepodne »
e meni treba to
te 4 znamenke

Roveraši.org

« Odgovori #29 : Srpnja 11, 2009, 07:48:30 prijepodne »