Autor Tema: off: komentari na: PRODAJEM-DOSTA TOGA ZA ROVER 400  (Posjeta: 1376 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

dB Junky

• Gost
off: komentari na: PRODAJEM-DOSTA TOGA ZA ROVER 400
« : Ožujka 27, 2009, 07:31:09 poslijepodne »
-komplet usisna grana s aluminijskim usisnim kolektorom,spricama i senzorima-drover zna da mi je došla iz britanije nedavno i ispala me s carinom skoro 1000kn-ja je dajem cijelu neraspakiranu za 600kn

jal još nekome ovo liči na neraspakiranu granu..

ties

• Gost
« Odgovori #1 : Ožujka 27, 2009, 09:00:11 poslijepodne »
a jebhote čitaj malo bolje-kupljena preko ebaya i nije ni odmotana iz kutije-samo radi tebe san je kasapija da bi ti je slika-ako nečeš kupovat nemoj i ako misliš da je ovo puno lipo san napisa -NAÐI JEFTINIJU SA SVIM OVIM I JA TI DAM OVU GRATIS,P.S. NE TRUJ MI TEMU NEGO OTVORI OFF-ČLAN TIES PRODAJE MUDA POD BUBRIGE I TOME SLIČNO,HVALA UNAPRID

MG majstor

• Gost
« Odgovori #2 : Ožujka 27, 2009, 09:21:31 poslijepodne »
cuj kume, bez zamjere ni meni ti to neizgleda kao nova grana jer kao prvo crijevo za povrat goriva je prerezano itd. al cijena ti je ok jos da nju vidimo s druge strane gdje sjeda brtva. al svako koga zanima nek zna covjek je kod mene u servisu prije mjesec dva samo metalnu zaklopku novu original platio 2700 kn

ties

• Gost
« Odgovori #3 : Ožujka 27, 2009, 09:59:41 poslijepodne »
cuj kume, bez zamjere ni meni ti to neizgleda kao nova grana jer kao prvo crijevo za povrat goriva je prerezano itd. al cijena ti je ok jos da nju vidimo s druge strane gdje sjeda brtva. al svako koga zanima nek zna covjek je kod mene u servisu prije mjesec dva samo metalnu zaklopku novu original platio 2700 kn
nigdje ni ne piše da je nova-nego da je kupljena preko ibeja i da mi je došla doma nakon šta san razbija auto i da je nisan ni vadija iz paketa tako da je samo mogu dalje prosljedit nekome ko je ozbiljan kupac

ties

• Gost
« Odgovori #4 : Ožujka 27, 2009, 10:02:29 poslijepodne »
ja garantiram za ono šta prodajem-što bi značilo ne uvaljujem zajebe i grana je s druge strane u odličnom stanju,znači nije rastopljena ni sjebhana

dubek

• Gost
« Odgovori #5 : Ožujka 27, 2009, 11:31:19 poslijepodne »
Ajde ljudi pustite čovjeka na miru
Kaj ste se sad svi uzkokodakali
Ako vam se ne sviđa,tražite i kupujte negdje drugdje :-*

ivor04

• Gost
Odg: off: komentari na: PRODAJEM-DOSTA TOGA ZA ROVER 400
« Odgovori #6 : Ožujka 28, 2009, 11:39:56 prijepodne »

Potpis.

Stvarno mislim da jeftinije necete nigdje naci, i to ne samo granu nego i ostale dijelove.

ties

• Gost
« Odgovori #7 : Ožujka 28, 2009, 12:46:19 poslijepodne »

Potpis.

Stvarno mislim da jeftinije necete nigdje naci, i to ne samo granu nego i ostale dijelove.
hvala stari ;)

MG majstor

• Gost
« Odgovori #8 : Ožujka 28, 2009, 08:03:52 poslijepodne »
sorry krivo sam shvatil mislio sam da je nova mada sam rekao fer cijena i za rabljenu

Roveraši.org

« Odgovori #8 : Ožujka 28, 2009, 08:03:52 poslijepodne »