Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo gahttp://www.auti.hr/automobili/showAdvert354223.htmlako se ne varam to bi bio onaj iz Anindola, gledao sam ga kad je bio kod njih, cijena bila čini mi se oko 5.000 ojrića a i sad vidim da netko na forumu traži mašinu za VI-ja Jedan ubermensch ovog foruma mi dao hint da je cijena malo preniska (dok je bio u Anindolu) pa sam odustao od shopinga, i izgleda nije/sam me/se zahebo...Pretpostavljam da je sistem upravljanja bregastim prošvikao pa sad ide za malu paru.Trebalo bi ga otići čuti kak radi, ak klopara ko traktor to je to.Popravak (ako sam dobro zapamtio sa engleskih foruma) nije jednostavan ni jeftin.DRover, ima na ebayu koji VVT sistem za male pare?