Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dečki, štos je u tome kaj nije dobro stisnuti gas iz kabine jer ga ne možeš stisnuti da dođe do kraja senzora položaja gasa već to treba napraviti direktnim pritiskanjem osovine leptira (dobro, kužite kaj mislim, onaj dio na osovini leptira di je zaštekana gas-sajla).Teško je to napraviti sam, bolje ak nađeš nekog da ti pomogne s davanjem kontakta jer to treba napraviti u roku 10 sekundi.Znači, osoba u autu da kontakt, brzo pritisneš DO KRAJA osovinu leptira 5 puta i urlaš frendu u autu da isključi kontakt, sve unutar 10 sekundi. Ak je sve dobro napravljeno čut ćeš motorić kako zazuji i klikne.
Eto, konacno sam ocistio to cudo i nasprejao cleaner unutra i sve i nista ne pomaze, i dalje minimum ostaje iznad 1200 neki puta, a nekad je sve normalno. svejedno hvala na savjetu. mozda jos neka ideja?
je ga komplicirano skinut/stavit?ja gledam ali se neusudimkoliko vremena treba cca?