|
1
« Zadnji post nebuloza Studeni 05, 2023, 08:02:21 prijepodne »
Hvala kolega.
2
« Zadnji post Roverlike Studeni 01, 2023, 07:45:32 prijepodne »
Tek sam danas vidio ovaj tvoj upit. Koliko je meni poznato semering na lijevoj strani bi trebao biti TRX100201, a semering na desnoj strani UNG100121.
3
« Zadnji post nebuloza Listopad 27, 2023, 12:48:25 poslijepodne »
Pozdrav.Da li neko na forumu može iskopati oznaku za semering poluosovine na mjenjaču.Rover 25 2001g 1.4 16v.Hvala.
4
« Zadnji post tasicdragan339 Prosinac 01, 2022, 03:33:25 poslijepodne »
Pozdrav roveraši imao sam problema kako da dodjem do pumpe goriva dosao sam do nje kada sam je izvuko iz kucista i stavio na akomulator tj sa zicama plus i minus pumpa se je čula u auto dok je bila nije se cula recite mi sta dalje da proverim kada dam kontakt relej tj modul gde stoji pored akomulatora da znak ali auto ne pali na pumpi smo samo primetili da ona ploca po kojom klizi plovak goriva da je pocrnela sada ne znam da li moze i ona da bude problem da pumpa zbog nje ne dobija struju hvala na odgovoru
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
5
« Zadnji post Roverlike Listopad 10, 2022, 05:54:33 prijepodne »
Sa slike mi je teško reći, no ispod je slika dizni.
6
E jedno glupo pitanje,jel su ovo Ben.dizne
7
Imao sam i ja neku rezernu ali ista situacija ni da se javi.Ostaje mi Jos svećice ali moram prvo ključ da nabavim posto znate da su bas duboko postavljene. Neznam gde sam napisao ali da ponovim ali problem sa Roverom ima jos od 7 meseca kada mi je pomešalo vodu i ulje.Majstor koji ga održava skinuo glavu misleći da je problem sa njom i masinski je odradio u fulu.Ja se nadao da je problem Resen ali kad je vratio glavu situacija jos gora gde kompresija losija pre skidanja glave i skroz bez snage jedva isao po ravnom i to samo prva i druga.Uz to mi je i dalje trosio vodu ,uz njegovu konstataciju verovatno je puko blok i spominjao neke hilzne koje nije mogao da vidi kad je otvorio glavu.A da radim generalnu na auto star 30 g gde nemogu da prodajem bez 1000e a on sam ne vredi toliko.i dok sam stigao do kuće nestalo mi i plina i benzina jer je potrošio nenormalnu količinu.I od tada ja ne mogu da ga upalim bar da cujem kako radi jer mi ostaje samo da ga dam na oglas.Malo sam Duzi bio ali da bi bilo malo jasnije
8
« Zadnji post Roverlike Listopad 06, 2022, 06:16:13 prijepodne »
Italija sa svojim auto-otpadima je još uvijek dobar izvor dijelova za Rovere. Mislim da bi tamo mogao najprije naći blok motora. Može se staviti i motor 1.4 ali onda uz njega moraš staviti i njegov kompjuter motora skupa sa kutijom alarma i pripadajućim daljincima. U suprotnom možeš svoju kutiju alarma programirati na novi kompjuter, ali ti treba dijagnostički program koji ti to omogućava. Ja imam dijagnostički program kojim to može napraviti, no ja živim u Splitu.
9
« Zadnji post aboveall Listopad 06, 2022, 12:43:46 prijepodne »
Poštovanje,
Pitanje - imam Rover 200 bubble 1.1 motor od 60ks. Svinuo se blok motora. Jako mi je teško naći model 1.1 motora - da li znate koga tko ga možda prodaje? Da li se može ugraditi 1.4 i da li je to netko radio (te naravno - da li netko može preporučiti gdje kupiti - na oglasnicima baš nema ničega).
Unaprijed hvala
10
« Zadnji post Roverlike Listopad 03, 2022, 06:12:17 prijepodne »
Za kapu razvodnika paljenja, ja uvijek imam rezervnu kapu i ručicu rotora, tako da uvijek mogu napraviti zamjenu i vidjeti da li je u tome problem. Svječice mogu biti nove, no potrebno je vidjeti da li imaju visoki napon na sebi ili ne.
|
|
|