Od dana 01.05.2015 u cilju razmjene iskustava, informacija i znanja forum je djelomično dostupan i neregistriranim članovima!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Repariranje amortizera uvijek kosta otprilike 50 % cijene novog a nikad nije kao novi ,pa ti vidi koliko ti se to isplati....Najjeftiniji amortizeri za tvoj auto su kayaba (744,00 kn) koji su odlični po cijeni i po trajnosti a garancija je godinu dana.
Citat: dadom5 - Siječnja 15, 2012, 02:10:53 prijepodneRepariranje amortizera uvijek kosta otprilike 50 % cijene novog a nikad nije kao novi ,pa ti vidi koliko ti se to isplati....Najjeftiniji amortizeri za tvoj auto su kayaba (744,00 kn) koji su odlični po cijeni i po trajnosti a garancija je godinu dana.hhmmm... 150 kn je po amoretizeru reparacija u Rijeci ... garancija godinu dana ...
Meni je procurio zadnji lijevi amortizer. Jadva sam prosao tehnicki. Vjerojatno cu kupiti ove Unipart-ove ne ebayu (od istog prodavaca kao na ovom linku za R400) pa vam javim.Imace, da li postoji kakva razlika u performansama/dugotrajnosti izmedju uljnih i plinskih? Za moj auto uljni kostaju 40 funti par, a plinski 48 funti.
I samo jos nesto :-)Da li mozda zna netko da li je ovo PK Kit ili MK Kit?http://seekpart24.com/trw/suspension-strut-support-bearing-jsl160?c=100371