Autor Tema: Baterije daljinskog od alarma R600  (Posjeta: 6567 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

walbandon

• Gost
Odg: Baterije daljinskog od alarma R600
« Odgovori #15 : Lipnja 26, 2008, 10:56:11 poslijepodne »
da, sve je to super...al, sta , kad nas vecina (barem ja) nema taj kod:(:(:( a mogao bi ga dobiti, ali, tamo kraj zga, a to mi ej prevelik trosak:(

Gigi

• Gost
« Odgovori #16 : Lipnja 26, 2008, 11:47:07 poslijepodne »
@ UniqueS

Au qrac i poruke koje se zbrisu na pol puta tipkanja...  >:(

Jedino sta meni zeza je da svako toliko (kao da) baterije izgube kontakt. I onda koliko god stiscem butune, LED-ica ne svijetli. Cim LED-ica prosvijetli, alarm, odnosno daljinsko zakljucavanje, proradi!

Riijjeeettko mi se zna desiti da stisnem zakljucavanje, auto se zakljuca, ali zmigavci NE zasvijetle! Sta bi znacilo da su fizicki brave zakljucane ali alarm NIJE aktivan. Zatim stisnem otkljucavanje, i vrata se otkljucaju ali i zmigavci zablinkaju 3 puta kao znak da se alarm iskljucio!

E sad ti meni reci kako se on (alarm) mogao ISKLJUCITI ako nije niti bio UKLJUCEN!!! ???

Offline Mario_N

• Heroj Član
  • Spol: Muški
  • Rover 214Si '97 : SOLD
« Odgovori #17 : Lipnja 26, 2008, 11:54:26 poslijepodne »
Walbi, da probaš telefonom dogovoriti, šibneš im faxom kopiju knjižice vozila, osobne, svoje podatke itd itd...?

A evo još malo o promjeni baterija na 2xx i onima kooji imaju sličan daljinski:

Lucas 3TXA, 3TXB, 3TXC, 17TN
Lucas 2 button key fob and CR2032 Battery

When changing the battery in this key fob you must follow this procedure:

1. Open the key fob case.
   2. Remove the old battery carefully.
   3. Press both of the buttons one at a time for at least 10 seconds.
   4. Fit the new battery, positive "+" side facing upwards.
   5. Reassemble the two halves of the key fob.
   6. Press the lock button (the right hand button) 4 to 8 times next to the vehicle the press the left hand button once.

Btw tu lijepo piše da ide 1 x CR 2032 a ne 2 x CR2016.
Nekad

sad

Offline Chess

• Heroj Član
« Odgovori #18 : Lipnja 27, 2008, 01:56:44 prijepodne »
The grey plastic tag on the keys IS NOT the EKA code, it is the ignition key code.
ček ček, po ovome ta šifra na tom komadiću plastike služi za demobilizaciju motora???
Ja sam sa tom šifrom otključo vrata i automatski je ugasio alarm i deblokiro motor, a nikakav drugi code nisam imo!
ex: 414 SLi 16v  ´95.

walbandon

• Gost
« Odgovori #19 : Lipnja 28, 2008, 08:32:14 prijepodne »
mario, al njima je bitan ECU i daljinac, lakoza moje podatke vlasnistva:(:( ili, ako postoji negdje mogucnost da mi daju to po broju sasije recimo???

Offline Mario_N

• Heroj Član
« Odgovori #20 : Lipnja 28, 2008, 12:15:41 poslijepodne »
Ak zoveš Karla mislim da ti je broj šasije (uz ostale dokaze o vlasništvu auta) dovoljan, bar za taj EKA kod ??? :-\ ...probaj nazvati.
Jedino je banana ako taj podatak naplaćuju.
Nekad

sad

sule

• Gost
« Odgovori #21 : Lipnja 30, 2008, 01:20:26 poslijepodne »
ona mala pločica sa 4 broja ti služi da je zapamtiš,ak ti negdje u gradu krepa daljinski da možeš otvorit auto iskuljiit blokadu i upalit ga,to su svi roveri dobivali kad bi kupio  novi,samo nisu ljudima rekli za kaj služi,te je škadvra pogubila,baterija za daljinski ti košta 17 kn u iperkopu u king krosu,duracll dl 2032 b1

walbandon

• Gost
« Odgovori #22 : Lipnja 30, 2008, 02:04:19 poslijepodne »
zvao u sub, ali nisu valjda radili..pa sam poslao mail, i mogu reci da sam se malo i iznenadio, u 9 i nesto vec sma dobio odg
"Postovani g. Tomaic

Zahvaljujem vam se na vasem javljanju.Sto se tice EKA koda moram vam priopciti da ga mozemo jedino ocitati pomocu naseg testera kojeg moramo prikljuciti na vase vozilo.Druga opcija je da imate zapisani kod na kartici od vozila koja bi se trebala nalaziti u srevisnoj knjizi ( cetveroznamenkasti broj npr: 3 8 9 5 ).Jedino orginalni Roverov tester moze ocitati taj kod i niti jedan drugi.U Puli nitko nema takav tester i mislim da jedino to mozete rijesiti kod nas u Zagrebu.
Za bilo kakvu informaciju stojimo na raspolaganju.

Srdacan pozdrav

Karlo Cacic "

walbandon

• Gost
« Odgovori #23 : Lipnja 30, 2008, 03:22:52 poslijepodne »
pitao ja jos jedno pitanje
"Hvala Vam na Vasem promptonom odgovoru,
zao mi je sto je tako, jer ste mi malo daleko za proci to obaviti, a, posto je auto iz uvoza, nisam dobio ni 2 daljinski, a niti taj kod:( ... ukolikomi se dogodi da me put nanese u vase krajeve, koliko prije se trebam za to najaviti? mislim da sam jednom se raspitiviao(istine, ne sjecam se da li je to bilo kod vas, ali pretpostavljam da je) i da mi je receno da bi me iskljucenje imobilizatora i ocitanje tog koda kostalo 300injak kn, jel to tocno?
Te, imam problema s aklimom, izgleda da propusta na kompresoru, a i zice su mi se iscupale iz prekidaca u kabini(netko je prije nesto radio, zice nisu bile na konektor, vec zalivene silikonom, i svih 5 zica iste boje i debljine) pa, ako ste imali iskustva s tim, koliko bi kostao popravak?

Hvala Vam puno na odgovoru. "  13:47

odg

"Postovani g. Tomaic,

Zan dekodiranje daljinskog nemorate se najaviti slobodno navratite ( ako je sve u redu traje pola sata ),cijena je oko 300 kuna.Sto se tice klime Rover nije predvidio popravak kompresora pa tako i bili kakvih dijelova na njemu.Najbolje bi vam se bilo obratiti serviseru klima uredaja koji posjeduju kitove za reparaturu klima kompresora i sve potrebne dijelove za njih.

Srdacan pozdrav

Karlo Cacic "  14:20

eto:(:(

Offline Mario_N

• Heroj Član
« Odgovori #24 : Lipnja 30, 2008, 06:53:41 poslijepodne »

Using the ignition key insert it into the drivers door lock.
Turn the key clockwise to the locking position (the doors will lock) and hold it in this position for at least 5 seconds.
After 5 seconds slowly return the key to a central upright position.
The first digit - Turn the key fully, as far as it can go, anticlockwise to the unlock position (the doors will unlock) then back to the central upright position. This should be done the amount of times as the first digit on your security card.
The second digit - Turn the key fully, as far as it can go, clockwise to the lock position then back to the central, upright position. This should be done the amount of times as the second digit on your security card.
The third digit - Turn the key anticlockwise to the unlock position again, the number of times shown on the security card
The fourth digit - Turn the key clockwise to the lock position again, the number of times shown on the security card.
Once this has been completed turn the key to the unlock position once.
If the code has been entered correctly, open the door and the red flashing LED light on the dashboard will stop. You will now be able to start the vehicle.

Upravo isprobah svoj EKA kod i jupi! - radi. 8)

Jedino kaj ovo gore clockwise i anticlockwise treba zamijeniti mjesta jer je to vjerojatno napisano za aute s volanom na desnoj strani jer mi je proradilo kontra a ne kad sam radio točno po ovim uputama.
Nekad

sad

walbandon

• Gost
« Odgovori #25 : Srpnja 01, 2008, 08:22:04 poslijepodne »
evo ostatk konverzaijce:

"Cijena daljinskog upravljca je cca 700-750 kn a cijena programiranja je ista koju sam i vam rekao prvi put.Sto se tice polovnih daljinskih, mozete programirati svaki koji je ispravan.Ispravnost daljinskog mozete jedino provjeriti prilikom programiranja.Na izgled nemozete vidjeti jeli dobar ili ne.

Srdacan pozdrav
----- Original Message ----- From: "Ante" <ante@proidea.hr>
To: "Autokarlo" <autokarlo@autokarlo.com>
Sent: Tuesday, July 01, 2008 11:47 AM
Subject: Re: Pitanje za servis

> Zahvaljujem se na usitinu brzim odgovorima i na strpljenju, nadam se da
> cu uskoro uspjeti proci to srediti, no imam samojos jedno pitanje, imate
> li zamjenskih daljinaca i koliko kostaju, te da li je moguce da ja kupim
> negdje na otpadu daljinaci da mi ga spojite s autom...te, da li bi to
> bilo ukljuceno u onu cijenu dekodiranja ili se ekstra palca(koliko?)?
> hvala
"

Gigi

• Gost
« Odgovori #26 : Srpnja 02, 2008, 11:43:07 prijepodne »
Btw tu lijepo piše da ide 1 x CR 2032 a ne 2 x CR2016.

Jel to meni ide u dzep...jer sam ja bio napisao da meni ide 2 x 2016?

Ako je tako...ja nemam pojma koje baterije idu u koji daljinski. Znam samo da kod MENE tj. na Rover 600 koji imaju RADIO daljinski, dakle NE INFRACRVENI, idu te 2016 baterije.

A jos i bolje ako drugdje idu 2032, jer se njih punoooo lakse nadje...te idu i u razne igracke, daljinske upravljace, maticne ploce i sl.

Offline Mario_N

• Heroj Član
« Odgovori #27 : Srpnja 02, 2008, 11:38:54 poslijepodne »
Imam radio ne IR, i ide 2032. Probao bi ja i 2 x 2016 ali me frka da ne skurim daljinac, mada imam 2 i oba ispravno rade ali mi se ne da s tim zezati.
Nekad

sad

Roveraši.org

« Odgovori #27 : Srpnja 02, 2008, 11:38:54 poslijepodne »