Od dana 01.05.2015 u cilju razmjene iskustava, informacija i znanja forum je djelomično dostupan i neregistriranim članovima!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sami su si krivi kaj im je auto industrija u banani.
ja bih ti osobno preporucio seriju 400 jer je omjer ulozenog i dobivenog predobar...bar mislim tako jer gledam po svom i ja sam zadovoljan,sad ovisi od osobe do osobe....npr. evo ti oglas iz plavog oglasnika:Rover 400, 1.6, 11/97.g., reg. 4/08.g., klima, koža, alu felge, abs, servo, garažiran, 22000kn ->mislim da ti 1.6 ima 82kw tj. moj ima toliko al je ovo noviji model (jedina razlika koju sam primjetio izmedu starog i novog modela su malo drugacija zadnja svjetla,sve ostalo isto) pa mislim da su snage motora ostale iste,ne trosi ti serijski preko 10 litara,bar ne bi smio...ne da mi se sad uploadat slike pa pogledaj...google
Btw vidjeh na moru MG 75 ZT 190...kukala mu majka, ima vlasnik sreće što ga nisam vidio kraj auta jer bi vjerojatno osjetio koliko je bolan pajser po glavi i rastanak od navedenog - just kidding
Koliko vas s foruma vozi kla-kla Rovere? (mislim dizle), nešto me interesira, ako može općenito nešto o tim motorima u serijama 600, 45 i 400