Autor Tema: ECM processor  (Posjeta: 4508 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pece92

• Novi član
  • *
ECM processor
« : Siječanj 22, 2020, 06:13:59 poslijepodne »
Dobar dan, mozda vi ste moja poslednja nadez, imam rover 620sdi odvaj sam nasao dijagnostiku u makedoniju i vadi mi ovi problemi kao na slici, jer neko zna mozda resenje? Na internetu citao sm da mozda je neka ziva u nekom kolu..kola se gasi u vozenje i ponovo je tesko zapaliti..poslednji put je izgubio sekakv napon na struju..hvala unapred

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: ECM processor
« Odgovori #1 : Siječanj 22, 2020, 06:38:12 poslijepodne »
Obično kada se na dijagnostici pojavi da je problem sa Fuel Temperature Sensorom i imaš problem sa radom motora koji je dosta ograničen (a twbi se motor i ugasi), onda je problem u pumpi goriva, te bi je trebalo zamijeniti. Fuel Temperature Sensor je sastavni dio pumpe goriva odnosno Fuel Injection Pump.

Offline Pece92

• Novi član
  • *
« Odgovori #2 : Siječanj 22, 2020, 07:54:44 poslijepodne »
Jel mozda zbog tog sensora da bude i tih 2 "problema" koji vadi kao ECM processor adjusment values?

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #3 : Siječanj 23, 2020, 07:20:51 prijepodne »
Preostale dvije greške dijagnostika koju si koristio ne iščitava kako treba, pa nije moguće reći od čega su one. Ovakav opis greške ne ukazuje na pravi problem, a moguće je da su i te dvije greške generičke, odnosno da nema pravog opisa greške.
Isto tako je moguće da su se one pojavile zbog prve greške.

Offline Pece92

• Novi član
  • *
« Odgovori #4 : Siječanj 23, 2020, 08:52:22 prijepodne »
Probacu reci majstorima da promenu sensor, nijedan majstor nije hteo radit na rover, kazu da je teska kola za radit i samo jedan je imao programu za dijagnostiku..hvala na odgovor

Roveraši.org

« Odgovori #4 : Siječanj 23, 2020, 08:52:22 prijepodne »