Autor Tema: Izjava o povjerljivosti  (Posjeta: 8595 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dadom5

  • Administrator
  • Heroj Član
  • *****
  • Postova: 2638
  • Karma: +134/-3
  • Spol: Muški
Izjava o povjerljivosti
« : Travanj 04, 2018, 05:03:34 poslijepodne »
Ova izjava o povjerljivosti je sastavni dio Općih uvjeta poslovanja Roverasi.org .Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji se nalaze na Internet stranici Roverasi.org i koji su korištenjem te stranice prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka Roverasi.org .

Roverasi.org  kao pružatelj usluga Internetske stranice pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite  privatnosti svojih korisnika.

Upućuju se posjetitelji Internet stranice Roverasi.org odnosno korisnici koji primaju administrativne poruke i newslettere (u daljnjem tekstu Korisnici) da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke Roverasi.org prikuplja i kako ih koristi.

Korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu info@roverasi.org

Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju ovu Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org .Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.

Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.

Ovu Izjavu o povjerljivosti, Roverasi.org može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti na Roverasi.org Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici Roverasi.org .

Svaki Korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti.

Roverasi.org prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi se provela sigurna provjera autentičnosti Korisnika koji pristupa na Roverasi.org Internet stranicu. Kada se Krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na Roverasi.org Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, Roverasi.org. će od  Korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime, grad,e-mail adresa, datum rođenja, i to su podaci koji se prikupljaju i obrađuju. Svi osobni podaci obrađeni na Internet stranici Roverasi.org  se brišu dvanaest mjeseci nakon što Korisnik prestane  koristiti Internet stranicu Roverasi.org.  Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Korisnika i Roverasi.org odvija sigurnim protokolom.
Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka Korisnika. Ako Korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva.
Roverasi.org  neće dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s drugim stranama.. Elektronička potvrda o prihvatu Općih uvjeta poslovanja odnosno ove Izjave o povjerljivosti podrazumijeva da je Krajnji korisnik dao privolu za prikupljanje, obradu i podjelu osobnih podataka Krajnjeg korisnika.  Osobne podatke će Roverasi.org  koristiti za slanje administrativnih poruka te analizu podataka.   Korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži Roverasi.org  Korisnik može promijeniti bilo koji od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na  info@roverasi.org U toj e-mail poruci Korisnik treba navesti svoje ime ,  i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti/promijeniti .Roverasi.org uzima ozbiljno i poduzete su razne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Roverasi.org. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s Internet stranice Roverasi.org te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Roverasi.org.  preporuča Korisnicima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun Internet stranice Roverasi.org. Preporučamo da prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirate velika i mala slova, brojeve i specijalne znakove te da svakako upotrijebite lozinku od barem osam znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).

Roverasi.org  obavještava Krajnje korisnike da se prilikom registracije novog Korisnika na Internet stranicu Roverasi.org od novog Korisnika traži upis e-mail adrese, korisničko ime koje želi koristiti i željena lozinka. Tom prilikom Roverasi.org. dostavlja e-mail poruku o novoj registraciji na e-mail s kojeg je prijava pristigla, kako bi Korisnik aktivirao svoj profil .Roveraši.org

Izjava o povjerljivosti
« : Travanj 04, 2018, 05:03:34 poslijepodne »