Od dana 01.05.2015 u cilju razmjene iskustava, informacija i znanja forum je djelomično dostupan i neregistriranim članovima!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Osobno nemam iskustva sa plinom, ali to da Roveri imaju "bolesne" glave motora je čisti mit. Ako je motor uredno održavan i servisiran ne bi smjelo biti nikakvih problema sa glavom. Nema nikakve razlike u odnossu na druge automobile.Čudi me da je zamiješao ulje i vodu na tako mali broj prijeđenih kilometara.Je li auto kupljen sa tim problemom, ili je problem nastao tek nakon što je auto kupljen.
Auto je dogo stajao u salonu ( 2005. - 2010. ) i tek je prve kilometre napravio u sijecnju 2011. godine kada je i kupljen.Početkom ove godine sam prijmjetio nestajanje antifriza i počeo čitati po svim forumima o mogućim boljkama. Nasipao sam vodu i više nije toliko puno trebalo nadolijevati, preko cijelog ljeta jedva 2 litre, i rekli su mi da je voda PH neutralna a antifriz je agresivan i grize.Kada ga je majstor otvorio prije 10 dana visio je da je sve u presavršenom stanju, brtva OK, pumpa skroz nova, remenje, crijeva, sve super. Napominjem da je kilometraza 37000 km.Odnio je glavu na snimanje i kažu da ima pukotinu koju su zavarili.Htio bi plin jer će sin putovati na posao oko 50 km dnevno ali majstor to ne preporučuju zbog glave i mogućeg probijanja na drugom mjestu ?!?!?!?Šta da radim? Auto je skroz nov. Poslano sa mog LG-D722 koristeći Tapatalk