Autor Tema: MG ZT 190 2.5 V6 problemi sa ventilatorom  (Posjeta: 11771 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: MG ZT 190 2.5 V6 problemi sa ventilatorom
« Odgovori #15 : Svibnja 16, 2015, 06:02:18 poslijepodne »
Nisam dobio nista. Probaj ponovo na ovaj
Igordubica@hotmail.com

Na taj mail sam i poslao sa svoje adrese. Možda samo još nije stigao?
Evo, poslao sam još jednom.

No vidim da je dadom5 postavio slike super izgleda.

Reci mi, čini mi se da si rekao da imaš isti problem na R75 ili je on u redu?

igor414si

• Gost
« Odgovori #16 : Svibnja 16, 2015, 06:43:37 poslijepodne »
Da isti problem imam. Njega cu raditi za par dana. On je odjavljen. Al imam problem sa njim... kada sam stavio traction control auto nece da upali...ja mislim da je onaj dio na usisu sto je povezan sa TC vjerovatno od nekoristenja da je zakazao i sad kad se poceo koristiti TC da je nesto zastekalo unutra. Isto se desava kao kad je pumpa goriva neispravna. Auto upali i odma se ugasi. Sta vi mislite o tome???

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #17 : Svibnja 16, 2015, 07:18:09 poslijepodne »
Ja bih prvo pogledao da nešto nije pomjereno prilikom skidanja i stavljanja TCa? Malo mi je teško pogađati kako nešto stoji, ali imaš dva ista motora, pa bi se moglo usporediti da li koji kabel ili sajla nije spojen.

U suprotnom, ako se ponaša kao da nema benzina, trebalo bi možda i pogledati u tom smjeru. Provjeriti pumpu goriva ili sl.

Reci mi samo jedan detalj - siguran si da imaš dovoljno goriva u rezervoaru i auto ti se ne nalazi parkiran na kosini?

igor414si

• Gost
« Odgovori #18 : Svibnja 16, 2015, 08:03:34 poslijepodne »
Zaboravio sam reci da sam isti problem imao i sa MG. Prije 3 dana sam isao sa MG na tehnicki. A posto isti problem imam,prebacio sam TC iz rovera. I kad su pregledali auto na tehnickom poslije kad sam trebao da krenem auto je upalio i odma se ugasio. Identicno kao kod rovera. Tako da sam odma iskljucio dzek I nakon toga auto odma upalio bez problema i prima gas

igor414si

• Gost
« Odgovori #19 : Svibnja 16, 2015, 08:05:38 poslijepodne »
Ima vise od pola rezervoara goriva. Tako da nije to sigurno

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #20 : Svibnja 16, 2015, 08:09:06 poslijepodne »
Aha, onda u stvari želiš reći da je TC sa jednog auta riješio problem na drugom. Dakle problem je u jednom TCu. Ok, sada sam shvatio.

igor414si

• Gost
« Odgovori #21 : Svibnja 16, 2015, 08:15:16 poslijepodne »
Ne. Sad ci ti objasniti. I mg i rover su imali isti problem sa TC onda sam skinuo sa oba auta i od dva tc napravim jedan i stavim na rover. Tad sam provozao rovera i sve je bilo u redu. Sutradan rover nije htjeo da upali. Onda sam skinuo tc sa rovera i stavio na mg. Nakon toga sam isao na tehnicki. I onda se pocelo desavati isti problem ko sa roverom. Nije htjeo.da upali. Pa sam onda samo.istekao dzek iz tc tako da je nakon toga auto upalio bez problema

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #22 : Svibnja 16, 2015, 09:04:40 poslijepodne »
Vidi, razmišljam o slijedećem, TC u stvari ima sajlu kojom upravlja sa leptirom na dovodu zraka. Ako se tebi upali prvi put kada staviš TC na motor, da li se dogodi da se ova sajla "zaglavi" u nekom položaju te sprječava ispravan položaj leptira za gas a time se i motor gasi odmah nakon idućeg paljenja? Tom sajlom upravljaju zupčanici koji su problematični. Dakle, moje razmišljanje ide u pravcu da bi ipak trebalo pogledati da opet nemaš problem sa pomjwranjem sajle kojom upravljaju zupčanici, tako daona ostane "zaglavljena"?

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #23 : Svibnja 16, 2015, 09:20:43 poslijepodne »
Evo sam kopirao dijalog iz chata u post da ti ostanu informacije:
---------------------------------------------------------------
Igor414si:Pozz. ako moze jedna pomoc. planiram da stavim na MG auspuhe sa obe strane. al ne mogu naci na ebay onaj ukras sa drsne strane sto bude na braniku vise auspuha. ja sam nasao samo lijevi a desni nigdje ne mogu naci
Roverlike:Možeš li mi poslati link na lijevi, da shvatim što točno tražiš?
Igor414si:evo odmah
Igor414si:(http://m.ebay.com/itm/361245606146?nav=SEARCH
Igor414si:ili ako znas pravi naziv za to.. mozda ja kucam pogresno u pretrazi
Roverlike:link koji si stavio je za ZS mosel. To nije odgovarajući za tvoj ZT
Roverlike:Pravi brojevi dijelova su ti za ZT: lijevi DQQ000140MMM, desni DQQ000220MMM

Roveraši.org

« Odgovori #23 : Svibnja 16, 2015, 09:20:43 poslijepodne »