Autor Tema: problem rover 45 2,0 dizel  (Posjeta: 17880 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline beljac

• Novi član
  • *
Odg: problem rover 45 2,0 dizel
« Odgovori #30 : Veljača 02, 2017, 06:01:00 poslijepodne »
Palio sam opet auto i ventilatori se neukljucju odmah cim dam kontakt ali kad upalim motori iporadi minut dva krece sa radom desni ventil. Ta situacija je od sinocnog zatvaranja haube motora.

Stavio sam i novi davac temperature i isto se desava kao i sa sterim.

Razmisljam da kupim polovan komp. motora da se odradi i da probam dali nije do njega.

Isao sam kod par elektricara i sve sto su mi predlagali da uradim ja sam vec probao i tu staju nemaju ideje. kad im kazem kako pali oni mi ne veruju i traze da probam da vide i cudese kakve se stvari desavaju.

Neznam vise o cemu da razmisljam ako neko ima nesto sto bi se trebalo uraditi neka mi predlozi !!

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #31 : Veljača 02, 2017, 06:16:05 poslijepodne »
Ako kupiš polovni kompjuter motora, onda sa njime moraš kupiti i alarmnu kutiju i daljince, sve od istog auta, jer su oni upareni, te ti inaće neće dozvoliti da upališ motor.
Jedino ako kupuješ kompjuter na kojem je skinuta zaštita ili imaš nekog tko će ti skinuti zaštitu možeš kupiti samo kompjuter bez alarma i daljinaca.

Glede svega što je napravljeno i promijenjeno zamjena komjutera motora mi se čini kao logičan slijed. U ovom trenutku niti ja više nemam što drugo za savjetovati da se pregleda, očisti ili eventualno izmijeni.

Offline beljac

• Novi član
  • *
« Odgovori #32 : Veljača 02, 2017, 11:04:13 poslijepodne »
Razgovarajuci sa nekim elektronicarima rekli su mi da se moze pripremiti komp. motora da se samo on ugradi na drugi auto ,nesecam se srucni naziv za tu pripremu (u smislu derokiranje,ne zove se dekodiranje vec drugacije .......) a mozda je i najbolje uzeti ceo set ,videcu nasta prvo naletim.

Offline beljac

• Novi član
  • *
« Odgovori #33 : Veljača 22, 2017, 10:34:37 poslijepodne »
Problem sto auto nije palio bio je uprekid jedne zice,koja je korodirala i istrunila samo je drzala plastika u buksnu to je zica od glavnog releja prema motornom komp.Sasvim slucajno sam je otkrio,bilo je vece i tabla sa osigurace je bila podignuta kad sam zaverglao primetio sam kao da je nesto zavarnicilo tu ispod table i tako sam otkrio da je u zici problem evo posle spajanja zice proslo je vise od desetak dana i nemam vise nikakvih problema,zahvaljujem se svim saucesnicima na pomoc !!!

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #34 : Veljača 23, 2017, 06:10:21 prijepodne »
Hvala ti što si napisao u čemu je bio problem. Drago mi je što je problem riješen. Super.

Offline beljac

• Novi član
  • *
« Odgovori #35 : Veljača 23, 2017, 08:57:42 poslijepodne »
Posle ovolike diskusije i savete, redno je bilo da i napisem sta je bio kvar i kako je resen!!

Roveraši.org

« Odgovori #35 : Veljača 23, 2017, 08:57:42 poslijepodne »