Autor Tema: Help.  (Posjeta: 1692 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dalibor

• Gost
Help.
« : Ožujak 05, 2013, 05:58:33 poslijepodne »
Pozz ekipo ovako mijenjo sam glavu na roveru 1.4 si 97 god 16v 75 kw i da mu jebem majku nece da upali.. sve sam promijenio sta se dalo promijenit zubcasti 100% u fazi. Sta moze biti jel moze computer kaj jebat jel sam zice odpajo i to kad sam skido glavu ili sta ni da se javi kak bi se reklo benzin dobiva stavio sam i direkt u cilindar benge i nece zadimucka malo bijelkasto i nista ko da nedobiva benzin ali kad sam svijecice osarafio vlazne su i smrde po benzinu da nije kaj sa brizgaljkama od stajanja auto je 1god stajo probo sam na slepanje i nije htio..

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: Help.
« Odgovori #1 : Ožujak 05, 2013, 06:09:59 poslijepodne »
Da li ti uopće hoće zaverglati ili ne? Ako ne, da li čuješ ikakav zvuk, tipa jedan klik? Ako čuješ samo jedan klik moguće je da se starter motor "zalijepio".

Kakavo je stanje sa elektronikom? Da li ti se upale sve lampice na upravljačkoj ploči kada daš kontakt?

Dalibor

• Gost
« Odgovori #2 : Ožujak 05, 2013, 06:37:03 poslijepodne »
ma prije kontakta iskljucim blokadu motroa i onda vrgla ali nece zapalit.. iskru sve uredu.

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #3 : Ožujak 05, 2013, 07:53:20 poslijepodne »
Ako si iskopčavao konektor sa glavnog kompjutera, da li si siguran da sada ima dobar kontakt? Da li si možda očistio konektor pa da si siguran da su svi kontakti čisti?

Ujedno možeš provjeriti da li su dobri kontakti na glavnoj kutiji releja koja se nalazi iza glavnog kompjutora, a ispred kutije osigurača u prostoru motora.

Dalibor

• Gost
« Odgovori #4 : Ožujak 05, 2013, 08:58:27 poslijepodne »
budem sutra kad dodem s posla vidio ali nije mi jasno sta bi moglo biti sve radi instalacija znaci svijetla sve kaj god mogu popalit da auto nije upaljen. nisam pamet dao sam sad 4000kn za dijelove pa da nezapali nez kaj cu u ubiru sa minusom zbog auta  :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #5 : Ožujak 05, 2013, 11:34:50 poslijepodne »
Čuješ li zvuk pumpe goriva kada daš kontakt?

Dalibor

• Gost
« Odgovori #6 : Ožujak 06, 2013, 04:48:41 prijepodne »
da radi i dobiva gorivo do usisne grane jel sam osarafio fileter goriva i krenulo gorivo van

Offline novack2

• Član
  • 200.00 km-majoneza 3.-put!
« Odgovori #7 : Ožujak 06, 2013, 09:53:57 prijepodne »
NIJE ON U FAZI,100%  :ps3:
Istjerajte iz zena zlo - a utjerajte im dobro !

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #8 : Ožujak 06, 2013, 10:52:25 prijepodne »
da radi i dobiva gorivo do usisne grane jel sam osarafio fileter goriva i krenulo gorivo van
Jesi mijenjao razvodnu kapu,ako nisi promjeni razvodnu kapu i rotor u njoj !
Vlaga se zna uvući u nju pa zna  raditi probleme......

Dalibor

• Gost
« Odgovori #9 : Ožujak 06, 2013, 08:03:35 poslijepodne »
drugovi moji rover je upalio da mu majku jebem na bregastima sam zamijenio remenice ljevu sa desnom i on je u fazi ali nije hahah kad sam stavio kontra verglo 20 sec dodo gasa ko mina :) I sad neradi mi od temperature pokazivac i hladnjak ne vrti ne pali se pa sam direkt spojio da se stalno vrti kaj moze biti nekaj sa zicama ili?

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #10 : Ožujak 06, 2013, 08:49:23 poslijepodne »
Jesi li spojio konektore na oba senzora temperature na cijevi desno od glave motora? Jedan je za pokazivač temperature, a drugi je, posredno, za pokretanje ventilatora.

Roveraši.org

« Odgovori #10 : Ožujak 06, 2013, 08:49:23 poslijepodne »