Autor Tema: Ako vas bas zanimaju swapovi motora! : ) (UPOZORENJE: nije za one slaba srca!)  (Posjeta: 1405 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gigi

• Gost

Offline Mario_N

• Heroj Član
  • Spol: Muški
  • Rover 214Si '97 : SOLD
Nekad

sad

Gigi

• Gost
Odg: Ako vas bas zanimaju swapovi motora! : ) (UPOZORENJE: nije za one slaba srca!)
« Odgovori #2 : Rujna 01, 2007, 08:19:00 poslijepodne »
E da, zaboravio sam napomenuti da za na rovertech se treba regati, al isplati se generalno i zbog drugih stvari!

Inace taj tip je osobno to radio bar nekih 4-5 puta, pa ja pokusavam saznati SVE moguce detalje sto vise kako bi mozda i ja, s pomoci sa strane ofskroz, to isto napravio jednoga dana...  do tada :'(

P.S. Niti mjesec dana nakon sta ga je bio slozio tip je imao udes pa je bilo SVE ISPOCETKA, ihaaaaa siskaj roza!!! TIP N I J E  N O R M A L A N!!!

Offline Mario_N

• Heroj Član
  • Rover 214Si '97 : SOLD
Odg: Ako vas bas zanimaju swapovi motora! : ) (UPOZORENJE: nije za one slaba src
« Odgovori #3 : Rujna 02, 2007, 01:46:35 prijepodne »
Kad bih imao love (i vremena) za tako nešto slagati prije prve vožnje bih ga osigurao kao...recimo van Gogha (kojeg nemam) na zidu dnevne sobe  ;D
Nekad

sad

Gigi

• Gost
Odg: Ako vas bas zanimaju swapovi motora! : ) (UPOZORENJE: nije za one slaba srca!)
« Odgovori #5 : Rujna 03, 2007, 07:06:10 poslijepodne »
Hm, nije bed, samo sta, znas kako je to vec, jedan username i pass za sve zivo (nis bitnoga zapravo, forumi i tako to) al sam se sjetio da mogu promijeniti pass pa sam stavio username: gigi a pass: password  ;D pa ako nekoga zanima, a ne da mu se registrirati (samo) zbog toga, neka nabaci pogled, imate dva-tri dana pa cu opet si vratiti stari pass, i da vam sunce vase samo gledati nista dirati!! Jasno?!!??!!!  >:(

Offline Chess

• Heroj Član
« Odgovori #6 : Rujna 04, 2007, 01:35:15 prijepodne »
mrak su šestaci! Crvendać je dobar skroz! 8)
Hvala na juzernejmu i PWu, sad bum tam otvoril topic: Maglite against fog & bats!!! ;D
ex: 414 SLi 16v  ´95.

Gigi

• Gost
« Odgovori #7 : Rujna 06, 2007, 12:06:55 prijepodne »
You silly old git!

Grow up!  >:(

;D  ;)

Roveraši.org

« Odgovori #7 : Rujna 06, 2007, 12:06:55 prijepodne »