Autor Tema: Diferencijal u mjenjacu  (Posjeta: 3394 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

vela

• Gost
Diferencijal u mjenjacu
« : Veljača 16, 2007, 11:41:43 poslijepodne »
Imam Rovera 400 1999 godina proizvodnje. Prije izvjenog vremena javio mi se problem sa diferencijalom u mjenjacu stvara mi buku prilikom pogona, a u leru nema nikakve buke. Mjenjac sam rastavljao i mjenjao lezajeve na sinhronima brzina i konusni lezaj od diferencijala. Trazim preko neta da negdje nadem sliku dog dijela u mjenjacu da mogu da posaljem nekim prijateljima u Njemacku da mi pokusaju naci taj dio, ako bi imali fotografiju tog dijela posaljite mi.Potrebna mi je pomoc da probam nabaviti novi diferencijal za moj mjenjac.

zmaj

• Gost
Odg: Diferencijal u mjenjacu
« Odgovori #1 : Veljača 17, 2007, 07:21:19 prijepodne »
javi se prije u novi clanovi...mozda bi ti tako lakse pomogli...
ako si bliz ri.mozda bi ti bilo pametno skocit u italiju,malo po otpadima provjerit(ako ti nije bed sto je polovno)

vela

• Gost
« Odgovori #2 : Veljača 17, 2007, 09:05:22 prijepodne »
nje bed ali zivim u banja luci i jedan kolega mi trazi po italiji cijeli mjenjac. Ali nemam fotografije mjenjaca ili barem njegovu semu i izgled

ivan214si

• Gost
« Odgovori #3 : Ožujak 13, 2007, 07:21:13 poslijepodne »
evo ja sam danas slozio getribu i to su mi de? iz mg rovera zamjenili sa podiza? stakala i sa njihovim uljem sve za 3100kn.njihova getriba i garantiraju za posao tako da je to ?t ok mislim.

Gigi

• Gost
« Odgovori #4 : Ožujak 14, 2007, 12:20:06 prijepodne »
evo ja sam danas slozio getribu i to su mi de? iz mg rovera zamjenili sa podiza? stakala i sa njihovim uljem sve za 3100kn.njihova getriba i garantiraju za posao tako da je to ?t ok mislim.

Sve si vise kontam da odem djir do njih, vec kad sam u Zg par dana.

Biti cu u Dubravi, pa ako si iz Zg ces vjerojatno znati, kako da najlakse dodjem do njih, i koje im je radno vrijeme? A da li imaju nekakve web stranice?

Viva!

Gigi...

ivan214si

• Gost
« Odgovori #5 : Ožujak 14, 2007, 10:58:04 prijepodne »
nije bed samo se javi.po?ljem ti broj na pm pa se javi,nije te?o za na?i

walbandon

• Gost
« Odgovori #6 : Ožujak 14, 2007, 11:49:08 prijepodne »
de? iz mg rovera zamjenili sa podiza? stakala
a, koliko je samo zamjena podizaca jer mislim da sam svog ubio:(

zmaj

• Gost
« Odgovori #7 : Ožujak 14, 2007, 01:17:41 poslijepodne »
ubio si ga definitivno :)
pa uzmi si univerzalni set,trebao bi radit sa roverovim modulom

ivan214si

• Gost
« Odgovori #8 : Ožujak 14, 2007, 06:44:54 poslijepodne »
ja bi ti savjetovao da skine?tapicirung sa vrata i da pogleda?si plasti? le?je koji su ti na ?arama, jer ti se znaju istro?t i popucat lagano pa ti se motori?i? napre? :) :) :)

walbandon

• Gost
« Odgovori #9 : Ožujak 15, 2007, 10:08:12 prijepodne »
da, ali ja sam po svojem nesto prckao po struji..:( a, onaj univerzalni stize ovih dana...ali msilim da mi bas ne pashe na ovaj sistem, vidjeti cu na jednom razbijenom..

Roveraši.org

« Odgovori #9 : Ožujak 15, 2007, 10:08:12 prijepodne »