Autor Tema: Ne radi perač stražnjeg stakla  (Posjeta: 4673 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rocky

• Gost
Odg: Ne radi perač stražnjeg stakla
« Odgovori #15 : Ožujka 05, 2011, 07:36:21 poslijepodne »
... moga bi i ja to probat, jos se nisan pozabavia s tim...

sule

• Gost
« Odgovori #16 : Ožujka 09, 2011, 08:03:11 prijepodne »
izgleda da tamo napinje crijevo kad se otvara zadnja hauba i precvika se o koji lim.....meni na svakom drugom roveru to nije delalo

Rocky

• Gost
« Odgovori #17 : Ožujka 09, 2011, 10:18:04 prijepodne »
... daj reci mi jel to crijevo za zadnji brisac prolazi kroz onu gumu na lijevoj stani na spoju gdje se otvara portapak... kroz desnu gumu prolaze kabeli za svitla...

Bagerist

• Gost
« Odgovori #18 : Ožujka 10, 2011, 12:31:39 prijepodne »
kroz gumu na lijevoj strani ali svakako prvo skini crijevo na obe strane i probaj propiriti da vidiš dali je protočno. Ako sličajno čuješ negdje u karoseriji da ti piri iz crijeva našao si kvar. Ja sam na svojoj 200-tki ima isti kvar i bilo je precvikano crijevo u toj gumi.

Rocky

• Gost
« Odgovori #19 : Ožujka 11, 2011, 12:27:40 prijepodne »
... a to sam te pitao bas iz razloga jer kad sam skidao gumu na desnoj strani za izolirat kabele skinuo sam usput i lijevu da vidim sta je s druge strane... nista nije bilo, znaci da je i meni precvikano crijevo na istom mjestu :)... kako si to popravio...

Bagerist

• Gost
« Odgovori #20 : Ožujka 11, 2011, 03:05:12 poslijepodne »
Uzeo komad drugoga crijeva koje je odgovaralo i metnio 2 komada malo većeg crijeva koje sam nagurao na ovo, a služilo mi za spojnicu. Onda sam na spojeve kapnuo malo nekog ljepila da mi malo popuni sam kraj i ujedno učvrsti crijeva. Sami spojevi su izvan gume tako da nisam ništa skračivao tj. jednu stranu sam ugurao u karoseriju a za drugu skinio plastiku na zadnjim vratima i nekako učvrstio da kroz tu gunu prolazi samo nova cijev. Lagano je, samo ti treba sreća dok nađeš ovaj komad cijevi u karoseriji. (najbolje zavuci ruku na lijevoj strani između lampe i blatobrana, ako ga neosjetiš skini lampu pa dohvati žicom!).

Rocky

• Gost
« Odgovori #21 : Ožujka 12, 2011, 01:36:00 prijepodne »
... hvala, pokusat cu i ja to napraviti... :)

Rocky

• Gost
« Odgovori #22 : Ožujka 12, 2011, 11:34:52 poslijepodne »
... evo danas san malo pogledao to sve... precvikana je tamo na spoju portapaka i karoserije... napipao sam crijevo iz portapaka i izvukao sam ga vani... sad preostaje tezi dio, napipat crijevo u karoseriji, nasao sam ga kad sam skinuo unutarnji tapicirung povise lijevog blatobrana i penje se put gore... mislim da cu morat nekako skinuti onu plastiku ispod c-nosaca da bi mogao doci do crijeva koje je u karoseriji... vidio sam da ima jednu vidu kod straznjeg zvucnika, nadam se da su sve ostalo kopce da ne slomijem sta...

Bagerist

• Gost
« Odgovori #23 : Ožujka 21, 2011, 12:21:28 prijepodne »
Ja sam kod sebe uspio nači cijev kad sam skinio štop lampu i posvjetlio baterijom. Izvukao žicom toliko da ju dohvatim rukom, pa onda odozgora gurnio žicu i zaljepio za ovaj komad što sam nabio gore izolirkom. pa sve provukao do gore, pa skinip onu plasiku na zadnjim vratima da izguram malo crijeva van i ponovo nabio crijevo samo ovaj puta na drugu stranu. Sve je radilo i kada sam ga prodao.

Sretno i javi rezultat!!!

Rocky

• Gost
« Odgovori #24 : Ožujka 22, 2011, 11:15:21 poslijepodne »
.... evo spojio samo crijevo na zadnjim vratima gdje je bilo precvikano, ali nista... motoric i dalje zuji, al staklo ne pere... morat cu vidit je li jos negdje precvikano ili probat ispuhat kompresorom...

Roveraši.org

« Odgovori #24 : Ožujka 22, 2011, 11:15:21 poslijepodne »