Autor Tema: Problem s kljucem  (Posjeta: 1060 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rocky

• Gost
Problem s kljucem
« : Veljače 05, 2011, 10:09:34 prijepodne »
... evo i ja imam problem kao sto je dosta vas imalo, ali s jednom razlikom, ja nikad nisam imao centralno daljinsko otvaranje nego cisto mehanicko, onaj daljinac sta imam mi sluzi samo za iskljucit imobilizator....
... moj sistem otvaranja je isao ovako: prvo moram otkljucati vozaceva vrata, mehanicki naravno, onda se imobilizacija automatski gasi i palim auto te mogu otkljucat i ostala vrata i portapak bez da tuli.... ako prethodno ne otkljucam vrata od vozaca, a idem otkljucati vrata od suvozaca i vrata od portapaka pocet ce tulit, prije njihovog otkljucavanja moram  na daljincu iskljucit imobilizaciju da ne bi tulilo... problem je jer mi je vec krepao jedan daljinac, s tim kljucem mogu uci u auto, ali otkljucavanjem vrata od vozaca ne ponistavam imobilizaciju pa ga ne mogu ni upalit... drugi daljinac je radio normalno, pa se jedan dan dogodilo isto i s njim... srica dosa mi je covik iz stillexa isprid kuce, i to jos navecer, pa mi ga je upalia pomocu koda sa plocice... sad mogu otvorit auto preko vozacevih vrata da se iskljuci imobilizcija i upalit ga, ali vise ne mogu sam iskljucit preko daljinca imobilizaciju pa otvorit portapak ili suvozaceva vrata nego uvijek moram prvo otkljucati vrata od vozaca jer jedino tako mogu iskljuciti imobilizaciju...
... postoji li mogucnost da ponovno osposobim oba kljuca, a da ostane imobilizacija...

Roveraši.org

Problem s kljucem
« : Veljače 05, 2011, 10:09:34 prijepodne »