Dobrodošli na forum roveraša.Prije bilo kakve aktivnosti na forumu obavezno pročitajtePravila foruma!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Pajovz - Listopad 16, 2009, 07:55:49 prijepodneEvo da se i ja pohvalim.Jučer stavio nove gume na konzervu.Barum Polaris 2, nisu skupe i još sam dobil neki popust, tak da me guma došla 300kn po komadu.E sad mene zanimaju vaša misljenja o toj gumi, ja sam čul sve najbolje ali kak se veli, vise ljudi vise misljenja...Kad vi stavljate zimske gume, koje stavljate?Neki dan sam gledal na auto motivu da sava eskimo S 3 u toj dimenziji (185*60R14) po ADAC-unajlošija u toj klasi...Malo da oživim temu, ide zima ugl, mogu si nabavit jako jeftino te barumke, jel valja to šta?
Evo da se i ja pohvalim.Jučer stavio nove gume na konzervu.Barum Polaris 2, nisu skupe i još sam dobil neki popust, tak da me guma došla 300kn po komadu.E sad mene zanimaju vaša misljenja o toj gumi, ja sam čul sve najbolje ali kak se veli, vise ljudi vise misljenja...Kad vi stavljate zimske gume, koje stavljate?Neki dan sam gledal na auto motivu da sava eskimo S 3 u toj dimenziji (185*60R14) po ADAC-unajlošija u toj klasi...
ja mislim nabaciti BF g-force, navodno su ok i novi je model... 360kn..barumke sam imao samo ljetne i bile su odlične, barem meni..
Dal ima neko informaciju koje je gume propisao proizvodjac za rover414 si.Na nejumu su trenutno 185*65*14 atrebao bih ih zameniti pa da me ne bi jebali ovi na tehnickom u Srbiji!