Autor Tema: Rover 214si problem  (Posjeta: 3654 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dr.Tin

• Gost
Rover 214si problem
« : Listopad 03, 2010, 12:22:56 poslijepodne »
Imam sljedeci problem jucer sam ostao bez goriva(kriza)....e sad nemogu ga upaliti....natocio sam gorivo i auto samo verlgla.....koda da nece povuc gorivo.....ali normalo odradi svoj proces prije paljena....

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: Rover 214si problem
« Odgovori #1 : Listopad 03, 2010, 01:28:56 poslijepodne »
Filter goriva ili u goroj varijanti injektori povukli blato sa dna rezervoara.Pokušaj zamjeniti filter goriva,ako baš nemaš love za drugi filter pokušaj skinuti ovaj filter i ispuši ga kompresorom.Novi filter ti je cca 100 kuna proizvođač Bosch,imaš kupiti u auto Krešo trgovinama.
Ako ti je sistem povukao zrak,što vjerojatno i je,kad ti pumpa nabije gorivo treba lagano odvrnuti filter dok gorivo ne procuri van,i zatim ga odmah zavrnuti.Postupak ponoviti par puta i onda češ biti siguran da nema zraka u sistemu.

MG majstor

• Gost
« Odgovori #2 : Listopad 03, 2010, 06:51:26 poslijepodne »
ponekad mu treba nalijati gotovo 10l goriva da bi uopce pumpa mogla povuc a drugo je da ti je pumpa riknula kad je ostala na suho. to kaj zazuji neznaci i da stvara pritisak

Offline tasicdragan339

• Novi član
  • *
« Odgovori #3 : Prosinac 01, 2022, 03:33:25 poslijepodne »
Pozdrav roveraši imao sam problema kako da dodjem do pumpe goriva dosao sam do nje kada sam je izvuko iz kucista i stavio na akomulator tj sa zicama plus i minus pumpa se je čula u auto dok je bila nije se cula recite mi sta dalje da proverim kada dam kontakt relej tj modul gde stoji pored akomulatora da znak ali auto ne pali na pumpi smo samo primetili da ona ploca po kojom klizi plovak goriva da je pocrnela sada ne znam da li moze i ona da bude problem da pumpa zbog nje ne dobija struju hvala na odgovoru

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Roveraši.org

« Odgovori #3 : Prosinac 01, 2022, 03:33:25 poslijepodne »