Autor Tema: Problem sa paljenjem  (Posjeta: 14239 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sandman

• Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: Problem sa paljenjem
« Odgovori #60 : Listopada 19, 2010, 07:59:00 prijepodne »
..koja saga, samo mi nije jasno kaj bi sad trebala platiti kad ionako nisu ništa napravili u Hugalu....nek rade za đabe
O*V*E*R

adri

• Gost
« Odgovori #61 : Listopada 19, 2010, 08:18:10 prijepodne »
 bg034s tup bg034s tup bg034s tup
Ma to je sve garant radi plina...

MG majstor

• Gost
« Odgovori #62 : Listopada 19, 2010, 01:31:53 poslijepodne »
bit cu malo grub i bezobrazan u pokusaju da ti objasnim plin - benzin u autu to ti je npr kao da imas stednjak u kuci na plin i struju, ak ne radi plin kuhas na struju ak nema struje kuhas na plin jedino u ovoj drugoj soluciji ak imas iskricu za paljenje plamenika prek struje onda moras rucno paliti sibicom al jedan rade NEOVISNO o drugom i ne sprecavaju jedan drugog da rade! razlika kod auta je u tome da ti njega moras zapaliti na benzin pa ga kasnije prebaciti na plin. tak da sve te teorije o krivnji plina izbaci ostaje ti benzin, distribucija benzina. :amen:

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #63 : Listopada 19, 2010, 01:46:10 poslijepodne »
Jedini eventualni problem koji bi ti plin u autu mogao prouzrokovati a vezano uz rad na benzin je da su plinske dizne stavljene da direkt tuku u benzinske i te benzinske su onda stalno pod smjesom plina koji je prljav i štopa ove dizne odnosno suši ih,znači prljavi injektori.Ali kako je MG majstor već rekao ti imaš problem sa disribucijom benzina  i to najvjerojatnije sa pumpom goriva,stoga pod hitno na kontrolu pumpe u radionu koja ima manometre,drugim rječima plin u autu nema nikakve veze sa tvojim problemom.
Zadnji servis si platila 1200 kuna a da nisu baš ništa napravili vezano uz problem ??? ....nije da ponižavam nikoga i ničije znanje ali neznam kakvi su to majstori u tom Hugalu i gdje su se školovali ??? ali valjda je logički da ako imaš problema pri radu na benzin,a na plinu je sve u redu,da prvo ispitaju sve vezano uz distribuciju benzina krenuvši od pumpe goriva,injektora...ništa to i ne čudi previše s obzirom da im je očito bio problem zamjeniti filter goriva(10 min posla).
Iskreno ja njima nebih dao ni biciklu da mi popravljaju,mjenjač bi bio prekompliciran za njih. lud554 ....a otkad oni ne servisiraju Rovere sve je više i više Rovera po cesti u Rijeci lud554

adri

• Gost
« Odgovori #64 : Listopada 22, 2010, 08:57:24 prijepodne »
Dečki hvala na savjetima, eto krenut ću od toga, samo kad se malo oporavim financijski.
Problem mi je u tome da baš više nemam u meh.povjerenja svi bi neku laku zaradu i ne žele ili neznaju ući u srž stvari,a ja onda ispadnem gnjavež ,a ljudi moji gdje je načelo "safety first", pa to nisu zaj...
Reći:"ne radi nikako", pa to i ja znam.
Mg majstor da li postoji neka kombinacija da dođem kod tebe u subotu ujutro?
S obzirom da sam vikendima u zg. iasadfa12

MG majstor

• Gost
« Odgovori #65 : Listopada 22, 2010, 05:09:12 poslijepodne »
sutra me nema drugu subotu budem u radioni

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #66 : Listopada 22, 2010, 05:31:15 poslijepodne »
Ako ti je dugo čekati,učlani se u HAK(200kuna) i odvezi im onda auto na pregled(Preluk) imaju dobre mehaničare a za članove imaju i više nego povoljne cijene,najbitnije neće te preveslati a i na svaki njihov posao dobiješ garanciju.
A u slučaju da ti za vrijeme trajanja članstva od 1 god auto crkne u tih 200 kuna uračunato ti je i šlepanje.
Neke sitnice kao što su zamjena ulja i filtera kod njih za članove su besplatne,čak mislim da je i pregled vozila za članove besplatan.
Koliko znam još se nitko nije žalio na njih.

Offline Sandman

• Heroj Član
« Odgovori #67 : Listopada 22, 2010, 05:43:35 poslijepodne »
sve si mislim da se učlanim  ;D
O*V*E*R

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #68 : Listopada 22, 2010, 06:06:49 poslijepodne »
@Sandman Sigurno ti se svidjelo šlepanje ili što drugo :D lol
Ja sam razmišljao 4 god a ove godine sam se i učlanio prvi put. ;D

adri

• Gost
« Odgovori #69 : Listopada 24, 2010, 08:11:16 poslijepodne »
Bila sam prošle i pretprošle član,kako sam vozila mazdu 3god.,stvarno mi hak nije bio potreban(to nije preser.već činjenica), a kako vozim opet tinejđera,morat ću se opet učlaniti, već sam razmišljala  o tome...
Da li je normalno da troši 1.3 l ulja na 1000 km?
Mislim da će te me izbaciti iz članstva  ::)
Dadom sad sam se sjetila da mi je jedan tip preporučio nekog meh.iz haka,koji mi je preko tel.rekao da odem kod el.pročistiti injektore jer da on to ne radi i isto tako mi je rekao da nije pumpa jer da pumpa ili radi ili ne radi.
A ne znam šta više da vam kažem već sama sebi idem na živce (a i drugima).

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
« Odgovori #70 : Listopada 25, 2010, 12:56:39 prijepodne »
Na 1,3 litara ulja na 1000 km ja bi se ozbiljno zabrinuo za stanje motora,unatoć tome što motor na plinu inače troši više ulja nego na benzin jer su temperature izgaranja veće,ipak 1,3 litara ulja na 1000 km je definitivno prevše.Kako sami napisao zna se desiti da pumpa malo radi pa opet ne radi(ipak je to Rover :D) ,ako ti nije ti baš neki problem odvezi auto do HAK-a pa pitaj savjet,imaju oni manometre pa mogu ispitati pumpu goriva.

adri

• Gost
« Odgovori #71 : Studenoga 10, 2010, 07:55:59 prijepodne »
Evo dragi moji da ne kažete da se javljam samo kad imam problem,naime problemi oko paljenja i ostalog su riješeni cg789 cg789 cg789 cg789,naime stvar je bila u injektorima,jedan moj susjed se smilovao nakon šta me je mjesec dana gledao kako stalno nešto šarafim sa starim i jutarnjo verglanje, pa mi je dao broj od jednog tipa(pazite ovo isključivo po preporuci, tip je neki autom.as u mirovini)uglavnom provozali smo se (kao u fear faktoru)i uz malo priče rekao šta treba napraviti, dopeljala sam auto drugi dan je bilo rješeno da ne kažem još da mi je napravio i brdo drugih stvari koje mi nije naplatio rakija
Eto by bye Hugal.

Offline Sandman

• Heroj Član
« Odgovori #72 : Studenoga 10, 2010, 08:01:18 prijepodne »
 aa21
O*V*E*R

Roveraši.org

« Odgovori #72 : Studenoga 10, 2010, 08:01:18 prijepodne »