Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Posto i ja imam rovera,vec 3.5 godine trazim zanimljivosti o ovom proizodjacu automobila....Ja sam ovo negde procitao na netu.Rover je propao zato sto kada je izasla 75-ica,bila je mnogo bolja od bmw-ove serije 5.Zato je bmw hteo da ogranici 75-icu sa prigusenim dizel motorom od 116ks a ne 136 kao sto je ugradjivan u 320d/520d modele...Sledeca stvar protivio se roverovom 2.5 v6 motoru koji ima oko 180ks(stock)-kako treba izbaciti taj motor i ugradjivati redni motor sa 4 klipa.(made in bmw)To je bio pocetak propasti,onda je bmw prodao rovera za neku mizernu sumu...Posto rover nije imao nove modele samo je izbacio malo osvezene modele 25.45.75... morao je da smisli nesto "novo" Fabrika rover je kupila neki mali autic od Fabrike TATA(made in india)i lepila samo znak Rover-odnosno model:CITY ROVERKako je kvalitet bio uzasan,ljudi nisu hteli da ga kupuju,pored toga losa politika i los marketing doveli su vec "posrnulog diva" do propastiJa sam tako procitao ako ima neko nesto da doda ili da me ispravi,svaki komentar je dobrodosao
Vratia se Ĺ ime iz toplica! Kaže da mu nisam falio! :( Ĺ to je napravljeno: popravak podizaća stakla na stražnjim vratima, predihtavanje i slaganje šibera, štelanje papučice kvačila i kočnice, zatezanje ručne, pregled ovjesa, promjena zubčastog remena sa pratečim mu sadržajem(španer, semering bregaste, pumpa vode( ),antifriz, malo ulja...i jedna žlica vegete)!Ukupno 3562 kune! :'(
Pa naravno da ne košta toliko! Osim pumpe! Ja u ovih mnogo godina nisam našo pumpu ispod 800kn!Najveća stavka je, naravno, rad mehaničara!Evo cijena: -zupčasti remen -305,75kn...+PDV i eto ti krasne cijene!