Autor Tema: Mjenjač, problem, novi  (Posjeta: 12820 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dadom5

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: Mjenjač, problem, novi
« Odgovori #30 : Prosinca 08, 2010, 12:41:11 poslijepodne »
imo sam problem sa 2. brzinom, stavio sam drugu getribu, radilo je mozda tjedan dana i opet izbacuje, nemoguce da je stvar u getribi, nisu ni stangice popigane, zanima me sta je, nemoguce da odu dvije getribe na istoj brzini, ima li ti kakve veze sa kuplungom, lamelom, korpom, jer kad sam stavio drugu getribu, kuplumg mi je bio skroz lagan i hvatao je na dnu, a kad je opet poceo izbacivat vratio se u normalu, tvrdi je i hvata na pola, rover 25 1.6 16v 2001.god
Sinhroni.

Tespestija

• Gost
« Odgovori #31 : Prosinca 09, 2010, 01:22:36 prijepodne »
pozdrav... imao sam slican problem kao i ti... rjesio novom(rabljenom getribom, ali uzo i kit lamelu odmah jer koiko znam sigurno i ona ode.... bar je kod mene bila skoro na nuli... provjeri si dal mozes kad ti je auto ugasen (naravno) mjenjat brzine s rukom kod getribe i kakav ti se zvuk cuje.... ak su u drugoj cuje drugacije sigurno su sinhroni ka sto je vec receno... najbolje uzet novu getribu cca 1200 kn!!!

Sucre

• Gost
« Odgovori #32 : Prosinca 09, 2010, 10:08:32 prijepodne »
vec sam probo, zamjenio sam ja getribu, nisu sinhroni, nes je drugo, dat cu decku da mi pogleda lamelu i to pa cemo vidit sam da uhvatim vremena, moze bit to, hvala na odgovorima

sule

• Gost
« Odgovori #33 : Prosinca 10, 2010, 06:01:38 poslijepodne »
jel ti izbacicva kad ideš iz prve u drugu...ili i kad ideš iz više u niže.....izbaciva odmah kad prebaciš u drugu,ili nakon nekog vremena...

sule

• Gost
« Odgovori #34 : Prosinca 10, 2010, 06:05:43 poslijepodne »
jel ti majstor pogledao vilicu na getribi,i one štangice ,dali pravilno ubace u drugu.....auto na dizalicu kod majsotra,nek ga digne ,pa probaj šaltati....i probaj držat ručicu mjenjača u drugoj...dali če je probat izbacit

Offline Xpower

• Heroj Član
  • Spol: Muški
  • no turbo no power
« Odgovori #35 : Prosinca 10, 2010, 07:19:05 poslijepodne »
meni su se raspali trkaci na diferencijalu pa me zanima dali ima tko kakav diferencijal

Roveraši.org

« Odgovori #35 : Prosinca 10, 2010, 07:19:05 poslijepodne »