Autor Tema: Problem sa paljenjem, molim pomoć !  (Posjeta: 6000 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

mario6784

• Gost
Odg: Problem sa paljenjem, molim pomoć !
« Odgovori #15 : Travnja 19, 2010, 11:11:13 prijepodne »
Šta reć. Radio je jedan dan i sad je počel krepavat u vožnji, i to nevezano za bilo šta. >:(  Gasi se kak mu dođe, a kad radi, radi k urica, bez trokiranja i čudnih zvukova.Ništa, sutra na tester pa ćemo vidjet. Neki vele da je kompjuter ali sumnjam da bi se tak ponašal. :-\ Užas!

MG majstor

• Gost
« Odgovori #16 : Travnja 19, 2010, 04:46:32 poslijepodne »
a kak auto upali kad tak crkne? tesko, odmah ili kako kad? prvo paljenje pali bez problema ili i tu zajebava? tester bude na tom roveru malo pokazal.

mario6784

• Gost
« Odgovori #17 : Travnja 20, 2010, 10:25:30 poslijepodne »
Ne upali odmah.Nije problem u paljenju.Zna i u vožnji cukat.Problem je sto posto u struji.Negdje gubi struju tj. ona se prekida.Skuzil sam da kad mičem kabel na bobini, onaj prema kapi frtajlera, da se počne gasit.Kao da tu dolazi do prekida.Kad pomaknem kabel prema motoru auto radi a kad ga kontra guram auto ugasne.Maknul sam stari kabel i metnul drugi, koji nije nov, al se to isto desava, čak sam ga i malo stisnul tak da na knap sjedne na bobinu.Ne kuzim kaj mu to znači.To micanje kabla ne trebalo bobini nis znacit jer bi ona trebala davat toliku iskru da cak i ako je kabel tj. utor širi sve jedno bi trebala doc struja na kapu.Jedino ako nije problem u toj bobini, jer to je rabljena bobina koju sam kupil tam na servisu u Ivanja Reci. ??? A zasto bu tester malo pokazal?

MG majstor

• Gost
« Odgovori #18 : Travnja 21, 2010, 03:41:20 poslijepodne »
tester na tim roverima cita samo senzore bobinu mi nikad nije do sad ocital pa cak ni kad je bila potpuno neispravna. provjeri kabel koji dolazi na nju ako nisu u njemu pinovi oksidirani ili taj kabao u prekidu negdje a moguce je i da bobina probija a to se ponekad i da vidjeti skines nju i ogledas ako je negdje zacrnjena od iskre

mario6784

• Gost
« Odgovori #19 : Travnja 23, 2010, 07:26:26 prijepodne »
Tester je pokazal da je zaštopana cijev za vakum od kompjutera i promjenjen je kabel od bobine do kape.Bilo je još i greška senzora rashladne tekućine, nju je poništil, i zasad je sve ok. Izgleda da je bila kombinacija tog kabla i crijeva za vakum, zato se je i tak gasil kad mu je došlo.Zasad je sve ok.Već tri dana radi bez problema.A i majstora bum pohvalil.Bil sam na servisu u Ivanja Reci i majstor mi je naplatil samo 200 kn za tester a kabel mi je poklonil. cg789 Mislil sam da će me odrat al je ispal skroz fer.

MG majstor

• Gost
« Odgovori #20 : Travnja 23, 2010, 03:20:13 poslijepodne »
ante(mehanicar u ivanjoj reci) je dobar majstor a prije svega pravi čovjek

Pajovz

• Gost
« Odgovori #21 : Travnja 23, 2010, 03:36:02 poslijepodne »
ante(mehanicar u ivanjoj reci) je dobar majstor a prije svega pravi čovjek
isto ko i nas slobodan (mg majstor). samo šteta kaj je međimurec.  cg789

kilroy

• Gost
« Odgovori #22 : Travnja 23, 2010, 11:05:12 poslijepodne »
živio ante,a slobo je nas domaci,njega ne treba hvalit.

MG majstor

• Gost
« Odgovori #23 : Travnja 24, 2010, 11:41:28 prijepodne »
to kaj me zagorec pohvalil ne znaci da smo pokopali ratnu sjekiru!

Roveraši.org

« Odgovori #23 : Travnja 24, 2010, 11:41:28 prijepodne »